Το μήνυμα του πρωθυπουργού στο Facebook και το ημερολόγιο (Εικόνα)

Το μήνυμα του πρωθυπουργού στο Facebook και το ημερολόγιο (Εικόνα)
Για την που θα δίνει η κυβέρνηση «μέρα με τη μέρα», για το επόμενο διάστημα των τεσσάρων μηνών έγραψε ο πρωθυπουργός στον προσωπικό του λαγαριασμό στο Facebook το βράδυ της Πέμπτης.

Λίγη ώρες έπειτα από την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου έγινε εκτενής συζήτηση για τη νέα συμφωνία και τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, ο κ. Τσίπρας ανάρτησε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία από το ημερολόγιο και αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει η κυβέρνησης και τους στόχους της.

Όπως έγραψε ο κ. Τσίπρας:

«Σε αυτή τη μάχη η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει στις σαρωτικές μεταρρυθμίσεις για την πάταξη της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς και την ανασυγκρότηση της δημόσιας διοίκησης και να υλοποιήσει τη λαϊκή εντολή για άσκηση της διακυβέρνησης της χώρας, ξεκινώντας το ξήλωμα του καθεστώτος του μνημονίου και των εκπροσώπων του στον κρατικό μηχανισμό».

«Να διατηρήσουμε και να αυξήσουμε την πλατειά και πρωτοφανή λαϊκή ενότητα, υλοποιώντας το βασικό κορμό των δεσμεύσεών μας στα λαϊκά στρώματα», σημείωσε και πρόσθεσε: «Να αξιοποιήσουμε τη γεωπολιτική δυναμική της χώρας στη διαπραγματευτική δύναμη της κυβέρνησης».

Και επανέλαβε όσα ανέφερε και στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε το μήνυμα παρακάτω: