Στα πρόθυρα του λουκέτου το χιονοδρομικό Περτουλίου

Στα πρόθυρα του λουκέτου το χιονοδρομικό Περτουλίου
Η κρίση χτύπησε και τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας, όπου σύμφωνα με τα στοιχεία της αγοράς ο τζίρος τους έχει μειωθεί κατά 40% με 50%.


Ενα από τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και είναι πολύ πιθανό φέτος το χειμώνα να βάλει λουκέτο είναι αυτό του Πετρουλίου.
Η οικονομική εικόνα που εμφανίζει το χιονοδορομικό κέντρο είναι τραγική, καθώς οι οφειλές του φορέα αγγίζουν το 1 εκατ ευρώ.
Ο δήμαρχος Πύλης Κωσταντίνος Μαράβας, προαγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες επαφές με τους προμηθευτές, (πολλοί εκ των οποίων έχουν καταθέσει εξώδικα προκειμένου να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται) με στόχο να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να βρεθεί λύση.
Μάλιστα, ο κ. Μαράβας πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τους προμηθευτές ανταλλακτικών προκειμένου να εξεταστεί με ποιον τρόπο μπορεί να προχωρήσει η συνεργασία ώστε να γίνει συντήρηση του σκι λιφτ.
Πάντως, δεδομένης της κατάστασης το χιονοδρομικό κέντρο δεν αποκλείεται φέτος να μη λειτουργήσει.
Σε επικοινωνία που είχε το fpress με τον δήμο Πύλης, από το γραφείο του δημάρχου μας μεταφέρθηκε ότι η κατάσταση είναι κακή, ωστόσο θα εξαντληθεί κάθε περιθώριο πριν ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ