Σε άγριο καυγά ο Ρομπέρτο Καβάλι στους Παξούς

Σε άγριο καυγά ο Ρομπέρτο Καβάλι στους Παξούς
Στους Παξούς βρέθηκε φέτος το καλοκαίρι ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Ρομπέρτο Καβάλι, που εδώ και πολλά χρόνια επιλέγει την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Ομως, οι φετινές διακοπές θα του μείνουν αξέχαστες για διαφορετικό λόγο, αφού άθελά του βρέθηκε «πρωταγωνιστής» σε... καυγά στο λιμάνι του Γάιου.

Οπως μεταδίδει το Star, ο σχεδιαστής αφού έκανε βόλτα με το σκάφος του στα νερά του Ιονίου, επέστρεψε το βράδυ πίσω στους Παξούς. Το σκάφος έμεινε στα ανοιχτά του Γάιου, του λιμανιού των Παξών, ενώ ο ίδιος έφτασε στο λιμάνι με φουσκωτό.

Ωστόσο, ο χώρος που «έδεσε» το φουσκωτό, ήταν αυτός που οι επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι εκτελούν το δρομολόγιο Παξοί- Αντίπαξοι, αφήνουν τα σκάφη τους.

Γεγονός που έκανε έξαλλο έναν από τους επιχειρηματίες της περιοχής όταν το αντιλήφθηκε, που άρχισε να σπρώχνει τον Καβάλι και να του φωνάζει.

Αν και το ατυχές περιστατικό έληξε, άγνωστο παραμένει αν ο Καβάλι σκοπεύει να αντιδράσει και να δώσει συνέχεια για την επίθεση που δέχθηκε, ή αν όντως ευθυνόταν για την «παράνομη στάθμευση» του φουσκωτού του...