Ερχονται βροχές, έρχονται μπόρες

Ερχονται βροχές, έρχονται μπόρες
Τώρα πια μόνος θα τραγουδώ... για κάποια μπόρα του καλοκαιριού που λίγο μόνο κράτησε, που ξαφνικά ξεκίνησε ...κι απότομα σταμάτησε........

λένε στίχοι τραγουδιού και να το πάλι έρχεται το σύννεφο στον ουρανό...

Για βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες στα βόρεια και κεντρικά της χώρας, προειδοποιεί για σήμερα έως και για το Σάββατο, με έκτακτο δελτίο της η ΕΜΥ.
Ειδικότερα:
Σήμερα, Πέμπτη, από τις απογευματινές ώρες βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους, θα εκδηλωθούν στη κεντρική Μακεδονία και τη βόρεια Θεσσαλία. Κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν στην υπόλοιπη Θεσσαλία, τις Σποράδες και πιθανόν τη βόρεια Εύβοια.
Αύριο, Παρασκευή, τα φαινόμενα θα επεκταθούν βαθμιαία στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου Αιγαίου.
Το Σάββατο, 2 Αυγούστου, τα έντονα φαινόμενα που θα περιοριστούν στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει άνοδο από τη Δευτέρα,ενώ από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας προβλέπεται ότι μεγάλο μέρος της χώρας θα πληγεί από καύσωναπου θα κρατήσει δύο με τρεις μέρες.