Πόσο αποτιμώνται οι εθνικές ομάδες του μουντιάλ σε ευρώ.

Πόσο αποτιμώνται οι εθνικές ομάδες του μουντιάλ σε ευρώ.
H αξία μιας ομάδας αποτελεί το άθροισμα της αξίας των παικτών της. Και η αξία των παικτών επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες όπως ο μισθός τους, τα στατιστικά τους, η ηλικία τους ακόμη και οι πρόσφατες εμφανίσεις τους. Ακολουθώντας αυτούς τους δύο βασικούς κανόνες, υπολογίστηκε η αξία σε ευρώ για όλες τις ομάδες του Μουντιάλ. Δείτε τις... ακριβότερες και τις... φθηνότερες

Η Βραζιλία η οποία έχει παίκτες όπως ο Neymar και ο Thiago Silva οι οποίοι αξίζουν 88,297,440$ και 58,897,040$ αντίστοιχα, είναι λογικό να θεωρείται ως η πιο ακριβή ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλου με την συνολική αξία της να αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 718,299,900$.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 23η θέση της παγκόσμιας κατάταξης σύμφωνα με τα στατιστικά του ομίλου FIFA με την συνολική της αξία να είναι 120,767,391$.

Στην τελευταία θέση της κατάταξης βρίσκεται η Ονδούρα η οποία κατέχει την 32η θέση και η συνολική της αγοραστική αξία εκτιμάται ότι είναι 45,053,928$.

Αν θέλετε να δείτε την αγοραστική αξία της κάθε ομάδας ξεχωριστά καθώς και την κατάταξή της στη παγκόσμια κατάταξη κάντε κλικ στον όμιλο που σας ενδιαφέρει ξεχωριστά:

Όμιλος Α (Βραζιλία, Κροατία, Μεξικό, Καμερούν)

Όμιλος Β (Ισπανία, Νορβγηγία, Χιλή, Αυστραλία)

Όμιλος C (Κολομβία, Ελλάδα, Ακτή Ελεφαντοστού, Ιαπωνία)

Όμιλος D (Ουρουγάη, Κόστα Ρίκα, Αγγλία, Ιταλία)

Όμιλος Ε (Ελβετία, Εκουδόρ, Γαλλία, Ονδούρα)

Όμιλος F (Αργεντινή, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Ιράν, Νιγηρία)

Όμιλος G (Γερμανία, Πορτογαλία, Γκάνα, ΗΠΑ)

Όμιλος Η (Βέλγιο, Αλγερία, Ρωσία, Δημοκρατία της Κορέας)