Επιδοτούμενα σεμινάρια εξωστρέφειας για επιχειρήσεις

Επιδοτούμενα σεμινάρια εξωστρέφειας για επιχειρήσεις
Συνεχίζονται τα επιδοτούμενα σεμινάρια που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων, στα πλαίσια του έργου «Ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού των ΜμΕ σε θέματα εξωστρέφειας», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Η κατάρτιση, διάρκειας 40 ωρών και επιδοτούμενη με 5 ευρώ μικτά την ώρα, έχει σαν θέμα «Διεθνές Εμπόριο και Εξαγωγές στην Πράξη» και καλύπτει ενότητες όπως Εργαλεία Εξαγωγικού Marketing, Επιλογή & Έρευνα Ξένης Αγοράς, Μέσα Χρηματοδότησης, Υγιεινή και Ασφάλεια Εργαζομένων, Τελωνειακά και Φορολογικά θέματα κ.ά.
Τα σεμινάρια, τα οποία ολοκληρώνονται σε διάστημα 2 εβδομάδων, απευθύνονται σε εργαζόμενους, επιχειρηματίες και αυτοαπασχολούμενους, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην παραγωγή, εμπορία και εξαγωγή προϊόντων και υπηρεσιών.
Ήδη έχουν ολοκληρωθεί δώδεκα τμήματα και τον Ιούνιο ξεκινάει το επόμενο στο Ηράκλειο. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι το τέλος του 2014 θα πραγματοποιηθούν συνολικά 15 τμήματα σε ολόκληρη την Κρήτη, με τους ωφελούμενους των προγραμμάτων κατάρτισης για την Περιφέρεια Κρήτης να ανέρχονται σε 300.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με το πρόγραμμα και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης στο τηλ. 2810 343458 ή μέσω e-mail στο [email protected]