Άφησες το i-Phone για το Galaxy; Δες πώς θα σε "εκδικηθεί" η Apple

Άφησες το i-Phone για το Galaxy; Δες πώς θα σε "εκδικηθεί" η Apple
Αντιμέτωπη με κατηγορίες έρχεται η εταιρεία ηλεκτρονικών συσκευών Apple για το λόγο ότι η συσκευή της, iPhone, δεν παραδίδει μηνύματα σε κινητά διαφορετικού λογισμικού, σύμφωνα με το Bloomberg.


Η μήνυση κατατέθηκε από μια γυναίκα στην Καλιφόρνια η οποία ισχυρίζεται ότι όταν αγόρασε ένα κινητό Samsung Galaxy S5, το σύστημα iMessage της Apple για τα iPhones σταμάτησε να παραδίδει μηνύματα προς αυτήν. H Apple αρνείται να σχολιάσει οτιδήποτε πάνω στο θέμα.

Έχουν καταγραφεί δεκάδες περιπτώσεις από πρώην χρήστες του κινητού iPhone οι οποίοι προτίμησαν να αγοράσουν ένα κινητό Android ή BlackBerry και εξαγριώθηκαν διαπιστώνοντας ότι το iPhone δεν παρέδιδε τα μηνύματα προς συσκευές διαφορετικού λογισμικού. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μιας γυναίκας η οποία ισχυρίζεται ότι λόγω αυτού του περιστατικού έχασε εκατοντάδες δολάρια σε προμήθειες πωλήσεων.

Ένας άλλος πωλητής λέει ότι έχασε επίσης προμήθειες όταν οι εξαγριωμένοι πελάτες που είχαν αγοράσει συσκευή Samsung την επέστρεψαν πίσω γιατί δεν μπορούσαν να λάβουν μηνύματα από φίλους που χρησιμοποιούσαν την συσκευή της Apple. Αρκετοί άνθρωποι κατηγορούν την Apple ότι παραλίγο να χαλάσουν τις σχέσεις τους με τους συζύγους, τους φίλους ή τα αγαπημένα πρόσωπα επειδή η Apple «παρέλειπε» να παραδώσει τα μηνύματά τους σε κινητά Android.