«Μισοτιμής» σπίτια, αυτοκίνητα και εξοπλισμός επιχειρήσεων

«Μισοτιμής» σπίτια, αυτοκίνητα και εξοπλισμός επιχειρήσεων
Μετά το τεράστιο ενδιαφέρον που παρατηρήθηκε στο ρεπορτάζ του fpress.gr για τα 132 I.X.που "βγαίνουν στο σφυρί" έως την ερχόμενη Δευτέρα, συνεχίζουμε την ενημέρωση για τις πωλήσεις ακινήτων, αυτοκινήτων και εξοπλισμού επιχειρήσεων.

Οπότε αν είσαι ιδιώτης και ψάχνεις να αγοράσεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σε καλή τιμή, αν είσαι επιχειρηματίας και ψάχνεις να αγοράσεις φθηνό εξοπλισμό για την επιχείρησή σου, μπορεί και να είσαι τυχερός και να βρεις ότι ψάχνεις σε πολύ καλές τιμές. Πως; Ρίχνοντας μία ματιά στους καταλόγους με τα προς «εκποίηση» αντικείμενα, οχήματα ή ακίνητα των εταιρειών leasing, που έχουν κατασχέσει. Εκεί μπορεί κάποιος να υποβάλει την προσφορά του, αφού πρώτα έχει δει το "προϊόν" που τον ενδιαφέρει, σε τιμές που μπορεί να είναι έως και 60% χαμηλότερες από την αρχική τους αξία. Μάλιστα σε κάποια είδη εξοπλισμού η «έκπτωση» μπορεί και να φτάνει το 80%, λόγω της τεχνολογικής τους «απαξίωσης»
Η διαδικασία:
-"Εντοπίζω" στη λίστα αυτό που με ενδιαφέρει.
-Τηλεφωνώ στην εταιρεία για να επιβεβαιώσω ότι δεν έχει πωληθεί
- Αν δεν έχει πωληθεί, πάω και το βλέπω από κοντά και
- Υποβάλω την προσφορά μου*, διότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη τιμή πώλησης για εξοπλισμό και οχήματα. Συγκεκριμένη τιμή πώλησης υπάρχει μόνο για τα ακίνητα.
-Εγκρείνεται η προσφορά ή όχι

* Οι προσφορές υποβάλλονται στις εταιρείες leasing, είτε σε διαγωνισμούς που διενεργούν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, είτε οποιαδήποτε ημέρα επιλέξει ο αγοραστής, αν του το επιτρέπει η εταιρεία.

Ρίξτε μια ενδεικτική ματιά σε κάποια από τα είδη που διατίθενται από ορισμένες εταιρείες leasing

-Μεζονέτα 164 τ.μ (ισόγειο 70 τ.μ. & Α' όροφος ) στη Περίσταση...... – οδός Μ.......23, € 80.000.
-ΕΙΧ JEEP CHEROKEE ΑΡ.ΠΛΑΙΣΙΟΥ 1........
-ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ ΤΥΠΟΥ 224Β
-ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΡΙΟ AGFA 70*100
-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
-ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΨΑΡΙΩΝ
-ΕΙΧ SUBARU FORESTER S/R ΑΡ ΚΥΚΛ ΙΒΜ ....
-ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΟ GEST ΜΡ 1350

Και ασφαλώς ο κατάλογος είναι ατελείωτος.
Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο το fpress.gr σας παραθέτει τις διευθύνσεις κάποιων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο και διαθέτουν αρκετά «είδη» προς πώληση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε καμία περίπτωση το fpress δεν σας προτείνει να αγοράσετε αυτά τα είδη, τα οποία ενδέχεται και να έχουν πωληθεί. Το ρεπορτάζ γίνεται αποκλειστικά και μόνο για ενημέρωση

Ο κατάλογος με τα 132 Ι.Χ

ALPHA LEASING

ΕΘΝΙΚΗ LEASING

PEIREAUS LEASING

EFG EUROBANK