Ξεκίνησαν οι επανασυνδέσεις ρεύματος από τη ΔΕΗ

Ξεκίνησαν οι επανασυνδέσεις ρεύματος από τη ΔΕΗ
Σε 188 επανασυνδέσεις ρεύματος σε νοικοκυριά που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες θα προχωρήσει άμεσα η ΔΕΗ στη Δυτική Ελλάδα. Ειδικότερα, θα γίνουν 90 επανασυνδέσεις στην Αχαΐα, 66 στην Αιτωλοακαρνανία και 32 στην Ηλεία.

Επίσης, τις προσεχείς ημέρες, σύμφωνα και με τα στοιχεία που θα προσκομίζονται, τα συνεργεία της ΔΕΗ θα προχωρούν και σε άλλες επανασυνδέσεις.
Στο μεταξύ, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ανταποκρινόμενη στο αίτημα της ΔΕΗ, όρισε υπαλλήλους ως μέλη των επιτροπών που θα συσταθούν σε Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία, για την προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και την επανασύνδεση της ηλεκτροδότησης.
Όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, «από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να ενημερωθούμε για το πως θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε ενεργά και να συμβάλλουμε στη στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας, έτσι ώστε να μην μείνει χωρίς ρεύμα καμία οικογένεια που αντιμετωπίζει προβλήματα».
Υπογράμμισε, ακόμη, πως οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι διαθέσιμες στο κοινό για να παρέχουν πληροφόρηση σχετικά με τη διαδικασία επανασύνδεσης, καθώς και για την αξιοποίηση του κοινωνικού οικιακού τιμολογίου της ΔΕΗ.