Huawei: Έξυπνα κινητά τηλέφωνα για επαγγελματικό αποτέλεσμα

Huawei: Έξυπνα κινητά τηλέφωνα για επαγγελματικό αποτέλεσμα

Τα νέα κινητά διαθέτουν λειτουργίες που ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν έδειχναν εξαιρετικά δύσκολο να ενσωματωθούν.

Έξυπνα κινητά που με την ενσωμάτωση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών έχουν μετατραπεί σε κάμερες παραγωγής επαγγελματικού βίντεο και φωτογραφίας εύκολα στην χρήση τους από τους κατόχους του παρουσίασε η Huawei. Ταυτόχρονα τα νέα κινητά διαθέτουν λειτουργίες που ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν έδειχναν εξαιρετικά δύσκολο να ενσωματωθούν. Πρόκειται για την κυκλοφορία και στην Ελλάδα των δυο νέων έξυπνων κινητών-ναυαρχίδων της σειράς HUAWEI nova 10, τα HUAWEI nova 10 Pro και HUAWEI nova 10, που έρχονται με εξαιρετικά ισχυρές μπροστινές κάμερες και προηγμένες λειτουργίες SuperCharge.

Αναφορικά με το HUAWEI nova 10 Pro, όπως ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων, διαθέτει υψηλής ποιότητας διπλούς φακούς μπροστινής κάμερας. Ο ένας φακός διαθέτει την, πρώτη στον κόσμο των έξυπνων κινητών, μπροστινή κάμερα αυτόματης εστίασης 60MP, με φορά προς τα εμπρός, υποστηρίζοντας ευρυγώνια γωνία 100 μοιρών και ποιότητα βίντεο 4K, η οποία προσφέρει εξαιρετική ανάλυση και ευαισθησία στο φως. Επιπλέον επίσης πρώτη στον κόσμο, μπροστινή κάμερα πορτρέτου 8MP Close-up, υποστηρίζει οπτικό ζουμ 2X και ψηφιακό ζουμ έως και 5X, διευρύνοντας τα όρια της ανθρώπινης αντίληψης και προσφέροντάς σας, την απόλυτη κοντινή εμπειρία πορτρέτου. Το HUAWEI nova 10 Pro διαθέτει επίσης την πρώτη μπροστινή κάμερα που έχει κατασκευαστεί με Instant AF με Quad Phased Detection (QPD), όπου κάθε pixel είναι αφιερωμένο στη φωτογραφία και την εστίαση.
Το Vlogging πόλος έλξης στην επιλογή κινητού

Το Vlogging (διαδικασία παραγωγής video περιεχόμενου) έχει γίνει ένας νέος τρόπος για τους νέους ώστε να εκφράζονται και να μοιράζονται την καθημερινή τους ζωή, ειδικά μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media) που εστιάζουν σε βίντεο. Όπως αναφέρεται στην παρουσίαση, χρησιμοποιώντας το ισχυρό σύστημα κάμερας του HUAWEI nova 10 Pro, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν vlogs (χώρος στο διαδίκτυο όπου ανεβάζουν οι χρήστες περιεχόμενο που έχουν παράγει-ένα blog με βίντεο) που απελευθερώνουν τη βαθύτερη έμπνευσή τους. Μεταξύ άλλων το HUAWEI nova 10 Pro συνοδεύεται από τη λειτουργία Follow Focus το οποίο, χρησιμοποιώντας την πίσω κάμερα, κλειδώνει και ακολουθεί το θέμα του βίντεο. Ακόμα κι αν το θέμα είναι προσωρινά αποκλεισμένο, η εστίαση θα παραμείνει σε αυτό, όταν επανεμφανιστεί μπροστά στην κάμερα. Η σειρά nova 10 ενσωματώνει επίσης το Petal Clip, μια εφαρμογή δημιουργίας βίντεο με ένα κλικ, που περιλαμβάνει φωτογραφία κίνησης, σταθεροποίηση βίντεο, διαβάθμιση χρωμάτων, λήψη ήχου και τεχνολογίες επεξεργασίας για παραγωγή vlog υψηλής ποιότητας.

Ταχύτερη φόρτιση, καλύτερη απαγωγή θερμότητας, gaming και γρήγορο downloading
Για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις διάρκειας ζωής της μπαταρίας που προκύπτουν από τη χρήση εφαρμογών υψηλής συχνότητας, όπως η βιντεογραφία και τα παιχνίδια, η Huawei, όπως τονίζεται από την εταιρία, συνεχίζει επίσης να ηγείται της καινοτομίας στην τεχνολογία γρήγορης φόρτισης. Το HUAWEI nova 10 Pro υποστηρίζει το HUAWEI SuperCharge 100W και είναι εξοπλισμένο με τη νέα λειτουργία Turbo, σπάζοντας τα όρια κατανάλωσης ενέργειας για άμεση φόρτιση. Χρειάζονται μόνο 10 λεπτά για να φορτιστεί το τηλέφωνο έως και 60%, ενώ φτάνει στο 100%, σε μόλις 20 λεπτά - την ίδια διάρκεια που απαιτείται για τη φόρτωση ενός νέου παιχνιδιού.

Επίσης το HUAWEI nova 10 Pro διαθέτει και τη λειτουργία Ultra-Generation VC Liquid Cooling που επιτυγχάνει απαγωγή θερμότητας με καλύτερη ταχύτητα και ομοιομορφία. Ακόμα, υιοθετεί τεχνολογία έξυπνης ανίχνευσης θερμοκρασίας που ανιχνεύει θερμά σημεία στην επιφάνεια του τηλεφώνου και ανακατανείμει βέλτιστα τη θερμότητα, προσφέροντας μια πιο δροσερή και ομαλή εμπειρία στους χρήστες.
Όσον αφορά στην εμπειρία gaming, η HUAWEI nova 10 Series διαθέτει το νέο Touch Turbo 2.0. Οι χρήστες μπορούν απλά να κουνήσουν το τηλέφωνο για να ενεργοποιήσουν οποιαδήποτε αντίστοιχη βασική λειτουργία, η οποία βελτιώνει αποτελεσματικά την εμπειρία χρήστη των παιχνιδιών για κινητά. Η σειρά

HUAWEI nova 10 είναι επίσης εξοπλισμένη με Stereo Dual Speaking και το εξαιρετικά ευρύ ηχητικό πεδίο Histen, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαύσουν μια καθηλωτική εμπειρία ήχου και βίντεο, είτε ακούνε μουσική, είτε παρακολουθούν ταινίες είτε παίζουν παιχνίδια.

Η νέα σειρά Huawei nova 10, όπως και κάθε συσκευή τηλεφώνου Huawei, διαθέτει το κατάστημα εφαρμογών AppGallery, που μέσα από αυτό μπορούμε να βρούμε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά και πολλαπλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο για να προσφέρουν προηγμένες υπηρεσίες στους χρήστες. Στην Ελλάδα, το HMS οικοσύστημα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως μεταξύ άλλων, υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), παραγγελία φαγητού (e-Food, BOX), εύρεσης ταξί (Taxiplon), πάροχοι κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind), ενώ εμπλουτίζεται διαρκώς για να προσφέρει μία προηγμένη εμπειρία χρήσης. Παράλληλα, μέσα από τη 3rd party εφαρμογή Gspace, από το AppGallery, οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν τις Google εφαρμογές, όπως YouTube, Google Maps και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες, με πολύ απλά βήματα. Η σειρά HUAWEI nova 10 είναι διαθέσιμη σε Starry Silver και Starry Black, μέσα από το επίσημο δίκτυο καταστημάτων της Huawei

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ