Τραμπ εναντίον Twitter

Τραμπ εναντίον Twitter

Με τον γνωστό... έξαλλο τρόπο του αντέδρασε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ όταν το Twitter επισήμανε δύο αναρτήσεις του ως αναληθείς.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο Αμερικανός πρόεδρος δημοσίευσε μία σειρά από tweets όπου υποστήριζε πως, ενόψει των προεδρικών εκλογών του ερχόμενου Νοεμβρίου, υπάρχει κίνδυνος νόθευσης της επιστολικής ψήφου.

Το Twitter επισήμανε τα tweets καλώντας τους χρήστες να ελέγξουν τα πραγματικά στοιχεία σχετικά με το θέμα της επιστολικής ψήφους, ουσιαστικά χαρακτηρίζοντας ως παραπλανητικές τις αναρτήσεις του Αμερικανού προέδρου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αντέδρασε οργισμένα και κατηγόρησε το Twitter για ανάμειξη στην εκλογική διαδικασία. «Λένε ότι το σχόλιό μου για την επιστολική ψήφο, η οποία θα οδηγήσει σε μαζική απάτη, είναι αναληθής, βασισμένη σε έλεγχο από το Fake News CNN και την Amazon Washington Post», ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος υπενθυμίζοντας παράλληλα πως η εφημερίδα Washington Post ανήκει στον ιδρυτή της Amazon Τζεφ Μπέζος. «Το Twitter περιορίζει την ελευθερία του λόγου και εγώ, ως Πρόεδρος, δεν θα το επιτρέψω να συμβεί» πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ