Η Apple παρουσιάζει πιστωτική κάρτα και τηλεοπτικό πρόγραμμα

Η Apple παρουσιάζει πιστωτική κάρτα και τηλεοπτικό πρόγραμμα

Το λανσάρισμα της δικής της υπηρεσίας μετάδοσης σειρών και κινηματογραφικών ταινιών, καθώς και μία μινιμαλιστική πιστωτική κάρτα παρουσίασε σήμερα η Apple.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες των τελευταίων εβδομάδων για είσοδο στην αγορά των υπηρεσιών streaming, όπου θα ανταγωνιστεί πλατφόρμες όπως το Neftlix. Η νέα υπηρεσία θα ονομάζεται Apple TV+ και παρουσιάστηκε στη σημερινή εκδήλωση της εταιρείας από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ. Η Apple δεν μπαίνει για την ώρα στον χώρο των παραγωγών, όπως έχει πράξει το Neftlix, αλλά θα περιλαμβάνει στον κατάλογό της παραγωγές άλλων εταιρειών όπως η HBO και η Hulu. H Apple TV+ πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία της αμέσως μετά το καλοκαίρι.

Ταυτόχρονα παρουσιάστηκε και το Apple Arcade, μία βιβλιοθήκη με περισότερα από 100 παιχνίδια που ο συνδρομητής θα μπορεί να παίζει από διαφορετικές συσκευές.

Για παράδειγμα θα μπορεί να ξεκινά παίζοντας στο iPad του και να συνεχίζει από το σημείο που σταμάτησε στο iPhone. Η υπηρεσία αναμένεται να είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η Apple παρουσίασε επίσης την πιστωτική κάρτα AppleCard, η οποία είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο και διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό καθώς δεν εμφανίζει επάνω της τυπωμένο τον αριθμό ή την ημερομηνία λήξης. Η κάρτα θα υπάρχει και σε άυλη μορφή και θα γίνεται δεκτή όπου γίνεται σήμερα δεκτό το σύστημα πληρωμών Apple Pay.

Για τη συγκεκριμένη κάρτα η Apple θα συνεργαστεί με την MasterCard και την Goldman Sachs, με την εταιρεία να υπογραμμίζει πως όλες οι πληροφορίες για τις συναλλαγές θα αποθηκεύονται στη συσκευή του συνδρομητή και όχι στους servers της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ