Η Samsung φέρνει τα smartphones με αναδιπλούμενη οθόνη

Η Samsung φέρνει τα smartphones με αναδιπλούμενη οθόνη
Τον τελευταίο καιρό οι φήμες για την κυκλοφορία ενός foldable smartphone από την Samsung πληθαίνουν συνεχώς. Η Νότιο Κορεάτικη εταιρεία έχει δείξει αρκετές φορές ότι είναι ικανή να κατασκευάσει μια οθόνη που αναδιπλώνεται, με το μόνο που μένει είναι να δούμε ένα επίσημο προϊόν που να ενσωματώνει αυτή την τεχνολογία.

Οι τελευταίες πληροφορίες έρχονται από την Κίνα, οι οποίες αναφέρουν ότι η Samsung εργάζεται για την κυκλοφορία ενός foldable smartphone, με την κωδική ονομασία Galaxy X, το τρίτο ή τέταρτο τρίμηνο του 2017. Δεν έγιναν διαθέσιμες παραπάνω πληροφορίες, αλλά αν αυτό αληθεύει, τους επόμενους μήνες θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε πιο σημαντικές πληροφορίες.

Επίσημα η Samsung δεν έχει δηλώσει κάτι για το foldable smartphone, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εργάζεται για την κατασκευή του. Στο παρελθόν, έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετές πατέντες για τεχνολογίες foldable smartphone, τις οποίες έχει καταθέσει η Samsung. Ας ελπίσουμε ότι οι φήμες θα επαληθευτούν και θα έχουμε μια εναλλακτική επιλογή όσον αφορά την μορφή που θα έχει το smartphone μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ