Ποιο smartphone βρίσκεται πρώτο στις προτιμήσεις των Ελλήνων

Ποιο smartphone βρίσκεται πρώτο στις προτιμήσεις των Ελλήνων
Η Huawei γνωστοποιεί ότι το νέο της κινητό P9 lite βγήκε το πρώτο κινητό σε πωλήσεις για τον Ιούλιο στην Ελλάδα. Με βάση τα στοιχεία της GFK, η Huawei αποτελεί την δεύτερη πιο επιτυχημένη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα για την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2016.

Πιο συγκεκριμένα, υπολογίζεται ότι στην Ελλάδα πάνω από 10.000 άνθρωποι μόνο κατά την περίοδο του Ιουλίου επέλεξαν τη συγκεκριμένη συσκευή, με αποτέλεσμα να χρίσουν το Huawei P9 lite ως την best seller συσκευή της αγοράς!

Το smartphone P9 lite της Huawei είναι μια συσκευή υψηλών προδιαγραφών με εντυπωσιακό και μοντέρνο στυλ. Διαθέτει οθόνη 5.2 ιντσών Full HD και ασύγκριτης ποιότητας ήχο μέσω των ενσωματωμένων ηχείων HiSilicon Hi6402 audio DSP. Επιπρόσθετα, δίνει τη δυνατότητα για εντυπωσιακές φωτογραφικές λήψεις με την πίσω κάμερα των 13MP, αλλά και τις καλύτερες selfies με την εμπρόσθια κάμερα των 8MP.

Με δεδομένη την υψηλή ζήτηση της συσκευής, η Huawei ανταποκρίνεται σε αυτή με μια προσφορά. Από τις 7 Σεπτέμβρη και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, προσφέρει με κάθε αγορά του Huawei P9 lite, ως δώρο το νέο smartband Color Βand A1.

Το Color Band A1 είναι wearable gadget της Huawei που μπορεί να αναγνωρίζει τα διαφορετικά είδη άθλησης, αλλά και να υποστηρίζει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής παρέχοντας λειτουργία αναγνώρισης δεδομένων ύπνου αλλά και διακριτική πρωινή αφύπνιση με δόνηση, ακόμη δε και προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου με την ενεργοποίηση της λειτουργίας παρακολούθησης των ακτινών UV.