Το «Cloud Printing» έρχεται στην Ελλάδα

Το «Cloud Printing» έρχεται στην Ελλάδα
Η υπηρεσία Cloud Printing προσφέρεται μέσα από μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία υποδέχεται σε 24ωρη βάση τις καθημερινές ανάγκες εκτυπώσεων του πελάτη σε ηλεκτρονική μορφή, οι οποίες αφορούν οποιαδήποτε είδους έγχαρτη αλληλογραφία (π.χ. τιμολόγια, ειδοποιήσεις, ταχυπληρωμές, επιστολές κ.α).

Στην συνέχεια, ένα «έξυπνο» πληροφοριακό σύστημα αναλαμβάνει σε ημερήσια βάση να συγκεντρώσει τις εκτυπώσεις, να τυποποιήσει την αλληλογραφία και να επιλέξει τον Ταχυδρομικό Πάροχο για κάθε αποστελλόμενο φάκελο, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη τιμολογιακή κλίμακα εκπτώσεων. Η υπηρεσία προσφέρει σύστημα εντοπισμού φακέλου (Full Track & Trace), όπου φαίνεται η κατάσταση κάθε εργασίας/φακέλου σε πραγματικό χρόνο.

Έτσι, ο χρήστης της υπηρεσίας Cloud Printing απλουστεύει τη διαχείριση της καθημερινής του αλληλογραφίας εξοικονομώντας χρόνο, πολύτιμους πόρους και κόστος ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνει μια ολοκληρωμένη και πιο αναβαθμισμένη υπηρεσία, την οποία μπορεί να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο (από την υποβολή του ηλεκτρονικού αρχείου έως την παράδοση του φακέλου στον τελικό παραλήπτη).


Η εταιρία

H INFORM ΛΥΚΟΣ ιδρύθηκε το 1897, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1994 και σήμερα έχει ηγετική παρουσία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη στο χώρο του Information Management, με παραγωγικές μονάδες σε Ελλάδα, Ρουμανία και Αλβανία. Δραστηριοποιείται διεθνώς και πρωταγωνιστεί στον χώρο της διαχείρισης εντύπων, της κατασκευής εντύπων ασφαλείας και του Business Process Outsourcing παρέχοντας υπηρεσίες εκτύπωσης και εμφακέλωσης λογαριασμών, ηλεκτρονικής παρουσίασης λογαριασμών και διαχείρισης εκτυπώσεων για Τράπεζες, Τηλεπικοινωνίες, Δημόσιο Τομέα και Βιομηχανικές/Εμπορικές εταιρείες.

Είναι μέλος του Ομίλου AUSTRIACARD AG (πρώην LYKOS AG) με έδρα την Αυστρία, ο οποίος είναι ένας διεθνής Όμιλος, ο οποίος δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα του “Digital Security”, υπό το εμπορικό σήμα AUSTRIACARD, διαθέτοντας δύο επιπλέον παραγωγικές μονάδες παραγωγής έξυπνων καρτών, ταυτοτήτων κλπ. σε Αυστρία και Ρουμανία, υψίστης ασφαλείας δεδομένων, πιστοποιημένες από διεθνείς οργανισμούς όπως η Visa, η MasterCard, η Diners κλπ. Λειτουργεί πέντε κέντρα προσωποποίησης έξυπνων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ