Η Sony παρουσίασε το νέο smartphone Xperia Z4v

Η Sony παρουσίασε το νέο smartphone Xperia Z4v
Το νέο της smartphone Xperia Z4v παρουσίασε πρόσφατα η Sony με οθόνη 5,2 ιντσών και επεξεργαστή Snapdragon 810, το οποίο έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα μοντέλα Xperia Z3+ και Z4.

Η νέα συσκευή διαθέτει οθόνη τεχνολογίας QHD ανάλυσης 2560x1440pixels, ενώ στην καρδιά του κινητού βρίσκεται ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 810. Το γεγονός ότι η εταιρεία επέλεξε τον συγκεκριμένο επεξεργαστή προκαλεί ερωτηματικά, καθώς η Sony παραδέχτηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι το συγκεκριμένο τσιπ, το οποίο χρησιμοποιείται και στο Z3+, προκαλεί την υπερθέρμανση της συσκευής.

Σε σύγκριση με τα Z3+ και Z4, το πάχος της νέας συσκευής είναι κατά περίπου 2 χιλιοστά μεγαλύτερο, στα 8,6 χιλιοστά.

Το Z4v θα ενσωματώνει την έκδοση 5.0 Lollipop του λειτουργικού συστήματος Android της Google για φορητές συσκευές. Το νέο smartphone διαθέτει 3GB μνήμη RAM καθώς και 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης μέσω εξωτερικής κάρτας τύπου microSD έως 128GB. Επιπλέον είναι εξοπλισμένο με κάμερα ανάλυσης 20,7Mpixels, με ανθεκτικότητα στο νερό.

Το Xperia Z4v πρόκειται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο η Sony δεν έχει ακόμα ανακοινώσει επισήμως εάν και πότε η νέα συσκευή πρόκειται να διατεθεί εκτός Αμερικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ