Σύνδεση μέσω κινητού με ταχύτητα 300 Mbps; Πώς θα την πετύχω και τι θα πληρώσω

Σύνδεση μέσω κινητού με ταχύτητα 300 Mbps; Πώς θα την πετύχω και τι θα πληρώσω
Πρόσβαση στο internet από το κινητό με ταχύτητες που δεν προσφέρει ούτε η "σταθερή γραμμή" του σπιτιού; Κι όμως. Το νέο ευρυζωνικό δίκτυο 4G+ το οποίο ξεκίνησαν να εκμεταλλεύονται τόσο η Cosmote όσο και η Vodafone "υπόσχεται" στους συνδρομητές ταχύτητες σύνδεσης που φτάνουν ακόμη και στα 300 Mbps. Πώς όμως θα μπορέσετενα κάνετε χρήση του νέου δικτύου το οποίο τώρα εξαπλώνεται; 

Το4G+ διατίθεται από τις εταιρίεςCOSMOTE και VODAFONE. Με την τεχνολογία που διαθέτουν θα μπορέσουντο επόμενο διάστημα να διαθέσουν εμπορικά ταχύτητες έως και 300Mbps σε ακόμη περισσότερες περιοχές της χώρας.

Τί είναι το4G+

Με τηναναβάθμιση του δικτύου 4ης γενιάς σε 4G+,έχει την δυνατότητα ο πελάτης νασερφάρει ακόμα πιο γρήγορα στο Internet, ναβλέπει HD Videos χωρίς διακοπές, νακατεβάζει και ανεβάζει με ταχύτατα μεγάλα αρχεία.

Δηλαφή το 4G+ βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία των πελατών, παρέχοντας ταχύτητες πλοήγησης στο διαδίκτυο που φτάνουν έως τα 300Mbps, ακόμα καλύτερη χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών όπως HD Streaming και HD Video-Conferencing, αλλά και αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων υψηλές ταχύτητες.

Ποιές περιοχές καλύπτει

Το 4G+ διατίθεται αρχικά στην Αθήνα σε επιλεγμένες περιοχές όπως Κηφισιά, Χαλάνδρι, Άλιμος αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Άρτα, Πρέβεζα, Χαλκιδική. Ενώ προχωρά με ταχείς ρυθμούς η επέκταση του δικτύου σε όλη την Ελλάδα.

Ποιες συσκευές διαθέτουν 4G+

Συμβατές συσκευές με το δίκτυο 4G+ είναι τα 4G smartphones, tablets και USB sticks κατηγορίας 6 (Cat 6) που υποστηρίζουν ταχύτητες download έως 300Mbps και ταχύτητες upload έως 50Μbps.

Αυτή τη στιγμή το δίκτυο 4G+ είναι διαθέσιμο σε συγκεκριμένες περιοχές μόνο της Αθήνας και κάνοντας χρήση των συμβατών συσκευών Galaxy Note 4 (Snapdragon) και Galaxy Alpha.

Ωστόσο αναμένεται να βγουν στην αγορά τον Απρίλιο τρία νέα 4G+ Smartphones, τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge(Δείτε τα χαρακτηριστικά τους ΕΔΩ), καθώς και το HTC One M9, τα οποία παρουσιάστηκαν επίσημα στο Mobile World Congress 2015 στη Βαρκελώνη.

Κάντε κλικ για επιλογές
Κάντε κλικ για επιλογές

Πόσο κοστίζουν

Οι τιμές κυμάινονται ανάλογα με το πρόγραμμα του συμβολαίου που θα κάνει με την εταιρία. Για τοGalaxy Note 4 η τιμή του κυμαίνεταιαπό€246,10 με συμβόλαιοεώς€849,00χωρίς συμβόλαιο, ενώ τοGalaxy Alpha από δωρεάν ανάλογα με το πρόγραμμα μέχρι429,00χωρίς συμβόλαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ