Ενημερώσεις χωρίς σύνδεση στο Facebook

Ενημερώσεις χωρίς σύνδεση στο Facebook
Οι φίλοι σας εχουν αυξηθεί στο Facebook και συνδυαστικά με τις σελίδες που κάνετε Like, συχνά χάνεται σημαντικές ενημερώσεις.

Εδώ θα δείτε έναν τρόπο να ενημερώνεστε μόνο για τα updates των φίλων που επιθυμείτε και μάλιστα χωρίς να συνδέεστε στο κοινωνικό δίκτυο.

Το πρώτο βήμα, σύμφωνα με το e-pcmag.gr, είναι να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Close Friends (Στενοί Φίλοι), μέσω της οποίας δημιουργείτε και ενημερώνετε μία λίστα με μέλη όσους φίλους σας επιθυμείτε. Μπορείτε να βρείτε τη σχετική λίστα δημιουργημένη ήδη εδώ.

Το πλεονέκτημα της συγκεκριμένης έτοιμης λίστας, είναι πως διαθέτει επιλογή για ειδοποίηση του χρήστη κάθε φορά που κάποιος από όσους βρίσκονται στη λίστα δημοσιεύει περιεχόμενο. Η συγκεκριμένη επιλογή είναι ενεργοποιημένη εξορισμού.

Στα δεξιά της λίστας, πάνω από τα άτομα που είναι μέλη, θα δείτε επιλογή για το πώς θέλετε να ενημερώνεστε για τις δημοσιεύσεις.

Οι διαθέσιμες επιλογές είναι μέσω του Facebook (προφανές) ή μέσω email. Σε αυτή την περίπτωση, θα έρχεται στον λογαριασμό email που έχετε δηλώσει ενημέρωση με τις δημοσιεύσεις των φίλων σας που είναι στη λίστα, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το Facebook.

Μία ακόμα επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ενημερώσεις μέσω SMS αλλά και RSS feeds. Πηγαίνετε στη σελίδα των notifications (Ειδοποιήσεων) και επιλέξτε το RSS πάνω αριστερά. Στις ρυθμίσεις των ενημερώσεων (θα δείτε την παρακάτω εικόνα) με την επιλέγοντας Edit (Επεξεργασία) μπορείτε να ρυθμίσετε τον τρόπο με τον οποίο θα ενημερώνεστε σε κάθε περίπτωση.