Σ. Κεδίκογλου: Αρραγής η κυβέρνηση

Σ. Κεδίκογλου: Αρραγής η κυβέρνηση
«Η κυβέρνηση παραμένει αρραγής και δεν έχει άλλη επιλογή από το να πετύχει», υποστήριξε σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, λίγες ώρες μετά τη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών στο Μαξίμου για τα μέτρων της επόμενης διετίας ύψους 11,5 δισ. ευρώ.

Ο κ. Κεδίκογλου χαρακτήρισε «βαρύ και δύσκολο εισιτήριο τα 11 δισ.», αλλά όπως είπε, «είναι ο μόνος δρόμος για να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας και να μην ξαναγυρίσουμε δεκαετίες πίσω».

«Ακολουθούμε το μόνο δρόμο που μπορεί να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη και προσπαθούμε αυτό να γίνει με τις λιγότερες δυνατές θυσίες», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και για μία ακόμη φορά επανέλαβε ότι η κυβέρνηση αναζητά την καλύτερη και μεγαλύτερη δυνατή λύση, ώστε να διασφαλιστούν οι ευπαθείς ομάδες και να μην παρθούν οριζόντια μέτρα. Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι κατά τη χθεσινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών δεν υπήρξε εξειδίκευση των μέτρων.

Οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης προσήλθαν στη χθεσινή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό επιδιώκοντας από κοινού εφαρμογή του προγράμματος σε δύο φάσεις και σε βάθος τετραετίας, ενώ εξερχόμενοι από το Μέγαρο Μαξίμου δήλωσαν ότι συμφωνούν σε «έναν ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό».