Σκανδαλίδης: Πρώτος στόχος η επιμήκυνση

«Ο πρώτος στόχος που τίθεται είναι η επιμήκυνση», ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας στον Real Fm ενώ πρόσθεσε πως «θα πρέπει να υπάρξει συζήτηση του πρωθυπουργού σε επίπεδο κορυφής, με την κ. Μέρκελ και όλους τους άλλους».
Ο κ. Σκανδαλίδης αναφέρθηκε στα μέτρα που περιμένει η τρόικα από την ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει: «Ειδικό τέλος ακινήτων, επιτάχυνση ιδιωτικοποιήσεων, είσπραξη των χρημάτων από την εφορία και ειδικά μισθολόγια. Αυτά έχουν ψηφιστεί και αυτά θα ζητήσει η τρόικα. Από εκεί και μετά πρέπει να υπάρξει η προσαρμογή για να γίνει πιο ήπια η διαδικασία».
Συμπλήρωσε ακόμη πως «εκείνο που είναι ρεαλιστικό είναι να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω περικοπές στους κατώτατους μισθούς και στις συντάξεις».
02/07/2025 00:02
Intralot: Εξαγοράζει την Bally’s International Interactive – Πώς θα πραγματοποιηθεί το deal
02/07/2025 00:01
Τι σημαίνει η πρόταση του Euronext
01/07/2025 18:42
Euronext: Είμαστε σε συζητήσεις για την εξαγορά του ATHEX GROUP - Τι περιλαμβάνει η πρόταση
01/07/2025 18:05