"Μεγάλο λάθος η παραίτηση Ν. Νικολόπουλου"

"Μεγάλο λάθος η παραίτηση Ν. Νικολόπουλου"
Μεγάλο λάθος χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας την παραίτηση του υφυπουργού Εργασίας Νίκου Νικολόπουλου.

«Για λόγους που ουσιαστικά και σε μένα είναι ακατανόητοι επέλεξε ίσως την πιο ακατάλληλη στιγμή για να παραιτηθεί από μια προσπάθεια για την οποία είχε προετοιμαστεί επί δυο χρόνια. Με πολύ εκτίμηση και σεβασμό για το πρόσωπο του Νίκου Νικολόπουλου έχω να πω ότι μάλλον έκανε ένα μεγάλο λάθος» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Ο κ. Τζαβάρας σημείωσε ακόμη ότι η επαναδιαπραγμάτευση θα γίνει εν καιρώ και όταν πρέπει.

Κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα για τις σχέσεις του με τον υπουργό Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλο, και τα περί «εκρηκτικού διδύμου», επισήμανε: «Τώρα ''εκρηκτικό δίδυμο'' είμαι εγώ σε σχέση με τον κ. Αρβανιτόπουλο ή ο κ. Αρβανιτόπουλος σε σχέση με μένα; Αυτό είναι ένα ερώτημα. Εγώ με τον κ. Αρβανιτόπουλο έχουμε ξεκαθαρίσει τις σχέσεις μας με τον πιο συναδελφικό, τον πιο φιλικό και τον πιο σαφή τρόπο. Aλλωστε οι αρμοδιότητες οι δικές μου εδόθησαν από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και κατά τέτοιο τρόπο που δεν χωρά καμία αμφισβήτηση...».