ΣΥΡΙΖΑ: Στο ίδιο έργο θεατές

ΣΥΡΙΖΑ: Στο ίδιο έργο θεατές
«Η εποπτεία της τρόικας στην Ελλάδα συνεχίζεται ανεπηρέαστη από το εκλογικό αποτέλεσμα και το μήνυμα του ελληνικού λαού», παρατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τονίζει ακόμη ότι «η περίφημη "διαπραγμάτευση" της κυβέρνησης παραπέμπεται για... μετά την εφαρμογή των ακραίων μέτρων που προβλέπονται από το μνημόνιο, σε συνέπεια με την επιστολή Σαμαρά και σε αντιδιαστολή με τις προεκλογικές δεσμεύσεις των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης».

«Βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές, με νέους εκβιασμούς προς τον ελληνικό λαό για επίσπευση της εφαρμογής του μνημονίου, για ιδιωτικοποιήσεις, απολύσεις και διάλυση του κοινωνικού κράτους και ένα νέο φαύλο κύκλο λιτότητας-ύφεσης και νέων πιο σκληρών μέτρων», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος.

«Η συνέχιση, όμως, της ίδιας πολιτικής είναι αδιέξοδη και καταστροφική για το λαό και τη χώρα και η μόνη προοπτική ελπίδας και ανασυγκρότησης της χώρας μπορεί να έλθει μόνο μέσα από την ανατροπή των μνημονίων και ένα σχέδιο ανάπτυξης, στήριξης της απασχόλησης και του κοινωνικού κράτους, και οικοδόμησης μιας νέας στρατηγικής για την Ευρώπη», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.