Eurocert: Άρχισε η υλοποίηση του ευρωπαϊκού έργου «GRCEssentials»

Eurocert: Άρχισε η υλοποίηση του ευρωπαϊκού έργου «GRCEssentials»

Σκοπός του έργου, που θα αναπτυχθεί σε 5 ευρωπαϊκές χώρες - Κύπρο, Ελλάδα, Γερμανία, Βουλγαρία, Ουγγαρία- είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και πολύ μικρών επιχειρήσεων

Tην έναρξη υλοποίησης του ευρωπαϊκού εργου «GRCEssentials» (Governance Risk management and Compliance Essentials) ανακοίνωσε η Eurocert, ως μέλος κοινοπραξίας επτά εταίρων.

Το έργο GRCEssentials, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα υλοποιηθεί στo πλαίσιo της Δράσης KA2 - Συνεργασία για την καινοτομία και την ανταλλαγή καλών πρακτικών / KA202 - Στρατηγικές συνεργασίες για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση.

Ειδικότερα, σκοπός του έργου, που θα αναπτυχθεί σε 5 ευρωπαϊκές χώρες - Κύπρο, Ελλάδα, Γερμανία, Βουλγαρία, Ουγγαρία- είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και πολύ μικρών επιχειρήσεων.

Σημειώνεται ότι μέσω του «GRCEssentials», οι επιχειρήσεις αυξάνουν τις δυνατότητες τους στους τομείς της dιακυβέρνησης, του kινδύνου και της sυμμόρφωσης, προσαρμόζοντας κατάλληλα βέλτιστες διεθνείς πρακτικές από τους αντίστοιχους τομείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ