ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης σήμερα πήγε την εξαπάτηση για το Ελληνικό σε άλλο επίπεδο

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης σήμερα πήγε την εξαπάτηση για το Ελληνικό σε άλλο επίπεδο

«Το Ελληνικό εξελίσσεται αποκλειστικά σε μια υπόθεση real estate με πώληση οικοπέδων» αναφέρει σε ανακοίνωση της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Για εξαπάτηση αναφορικά με την επένδυση στο Ελληνικό κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του με αφορμή την ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση των εγκαινίων.

Στην ανακοίνωση μάλιστα, η Κουμουνδούρου αναφέρει ότι το έργο εξελίσσεται αποκλειστικά σε μια υπόθεση real estate με πώληση οικοπέδων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα πήγε την εξαπάτηση για την επένδυση στο Ελληνικό σε άλλο επίπεδο.

Πρώτα εξαπάτησε τους πολίτες όταν έλεγε προεκλογικά ότι οι μπουλντόζες θα μπουν στο Ελληνικό την πρώτη εβδομάδα της διακυβέρνησής του. Τρία χρόνια μετά, ο κ. Μητσοτάκης κάνει σήμερα εγκαίνια – για δεύτερη φορά – της επένδυσης που ΘΑ ξεκινούσε το 2019 και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει.

Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε ξεμπλοκάρει το έργο και είχε διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για την βιώσιμη υλοποίηση του.

Σήμερα εμφανίζεται δεύτερη φορά μετά την φιέστα του 2021 στα εγκαίνια μιας επένδυσης που όχι μόνο έχει βαλτώσει και με δική του ευθύνη, αλλά έχει πάρει εντελώς διαφορετική τροπή από τον αρχικό σχεδιασμό.

Αντί για την αναβάθμιση μιας τεράστιας έκτασης προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και των κατοίκων της Αττικής συνολικά, το Ελληνικό εξελίσσεται αποκλειστικά σε μια υπόθεση real estate με πώληση οικοπέδων.

Και στο Ελληνικό η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφήνει το στίγμα της. Αναποτελεσματικότητα, αναξιοπιστία και φιέστες στα όρια της γραφικότητας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ