Ερντογάν - Νέες προκλήσεις: «Δεν ξεχνάμε τη Σφαγή της Τριπολιτσάς»

Ερντογάν - Νέες προκλήσεις: «Δεν ξεχνάμε τη Σφαγή της Τριπολιτσάς»

«Χιλιάδες μουσουλμάνοι Τούρκοι, Αλβανοί αδελφοί μας και Εβραίοι δολοφονήθηκαν βάναυσα και βάρβαρα», αναφέρει χαρακτηριστικά στο προκλητικό του tweet ο Τούρκος πρόεδρος.

Συνεχίζει να προκαλεί ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με προκλητική ανάρτηση του στο twitter με αφορμή την επέτειο 201 ετών από την «Άλωση της Τριπολιτσάς».

«Δεν ξεχάσαμε και δεν θα ξεχάσουμε τη Σφαγή της Τριπολιτσάς, που έγινε στις 23 Σεπτεμβρίου 1821, κατά την οποία χιλιάδες μουσουλμάνοι Τούρκοι, Αλβανοί αδελφοί μας και Εβραίοι δολοφονήθηκαν βάναυσα και βάρβαρα» αναφέρει χαρακτηριστικά στο προκλητικό του tweet ο Τούρκος πρόεδρος

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι στη συγκεκριμένη μάχη «δολοφονήθηκαν βάναυσα χιλιάδες μουσουλμάνοι Τούρκοι και Αλβανοί αδελφοί μας, καθώς και Εβραίοι».

Υπενθυμίζεται, ότι η ανάρτηση του Τούρκου προέδρου έρχεται λίγες ημέρες μετά από την προκλητική του ομιλία από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ με την οποία κατηγόρησε την Ελλάδα ότι «μετατρέπει το Αιγαίο σε νεκροταφείο προσφύγων», δείχνοντας φωτογραφίες από νεκρά προσφυγόπουλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ