Νέος ειδικός γραμματέας του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας ο Γιάννης Σελίμης

Νέος ειδικός γραμματέας του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας ο Γιάννης Σελίμης

Μετά την εκλογή του ως μέλος του ΔΣ του ΙΕΕΕ κατά την πρόσφατη εκλογική διαδικασία

Ειδικός Γραμματέας στο Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας, μετά την εκλογή του ως μέλος του ΔΣ κατά την πρόσφατη εκλογική διαδικασία, ορίστηκε ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής Γιάννης Σελίμης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής.

Με αφορμή την εκλογή του Γ. Σελίμη στη θέση του Ε. Γραμματέα του ΙΕΕΕ ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:

«Θέλω να συγχαρώ θερμά τον κ. Σελίμη για την εκλογή του σε αυτή τη σημαντική θέση στο Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας, έναν φορέα που προασπίζει τις αρχές της χρηστής διακυβέρνησης στη δημόσια διοίκηση. Πάγια μας προτεραιότητα είναι η διαφάνεια και η νομιμότητα και ως Περιφέρεια θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε για την καλύτερη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης. Η εκλογή του Γ. Σελίμη σε αυτή τη θέση είναι μία επιπλέον εγγύηση προς αυτή την κατεύθυνση, με στόχο να συνεχίσουμε να διοικούμε με διαφάνεια αξιοκρατία, και αποτελεσματικότητα προς όφελος των πολιτών».

Ο κ. Σελίμης τόνισε σχετικά:

«Η προσήλωση μου στην αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων διαφάνειας και νομιμότητας ήταν και είναι δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη καθόλη την πορεία μου, ως λειτουργός της δημόσιας διοίκησης. Ευχαριστώ, τα μέλη του Ινστιτούτου που με τίμησαν με την ψήφο τους και βέβαια τον Περιφερειάρχη Αττικής που διείδε στο πρόσωπό μου εκείνο τον συνεργάτη που θα υπηρετήσει και το δικό του όραμα για μια Αυτοδιοίκηση που διέπεται από κανόνες που προάγουν την διαφάνεια και την νομιμότητα, πέρα και πάνω από στρεβλώσεις και αγκυλώσεις του παρελθόντος, που απομάκρυναν το Θεσμό από την φυσική του λειτουργία, η οποία είναι να βρίσκεται κοντά στον πολίτη με όραμα και έργο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ