Ν Ανδρουλάκης: Ζητά μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

 Ν Ανδρουλάκης: Ζητά μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

«Το κόστος ζωής έχει γίνει ανυπόφορο, η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων έχει καταρρεύσει, χρειάζεται να ληφθούν τώρα συγκεκριμένα μέτρα και η κυβέρνηση δεν μπορεί να μην παίρνει τέτοιες αποφάσεις και να έχει ως άλλοθι ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικό περιθώριο, διότι χώρος υπάρχει, αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος περιόδευσε στην αγορά της Τούμπας.

Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι «έχουμε μπει σε μία νέα περιπέτεια και ως Ελλάδα και ως Ευρωπαϊκή Ένωση και η θεώρηση του κ. Μητσοτάκη μετά την τελευταία συνάντηση του με τον κ. Ερντογάν ότι πάμε σε μία νέα εποχή σταθερότητας με την Τουρκία ήταν εκτός πραγματικότητας».

Οι απαντήσεις των αναθεωρητισμό του κ. Ερντογάν πρέπει να είναι σαφής και ευρωπαϊκή τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Εμπάργκο όπλων. Όποια χώρα από την Ευρώπη πουλάει όπλα στην Τουρκία υπονομεύει τη σταθερότητα στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο», είπε.

Επισήμανε επίσης ότι πρέπει να προχωρήσει το έργο κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ και ανάπλασης της ευρύτερης περιοχής της Τούμπας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ