Κιλιτσντάρογλου σε Ερντογάν: Θα σε στηρίξω αν κάνεις κάτι για νησιά που κατέλαβαν οι Έλληνες

Κιλιτσντάρογλου σε Ερντογάν: Θα σε στηρίξω αν κάνεις κάτι για νησιά που κατέλαβαν οι Έλληνες

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία, είπε πως εάν ο Ερντογάν αποφασίσει να κάνει «ένα βήμα» για τα νησιά που έχει καταλάβει η Ελλάδα, τότε εκείνος θα τον στηρίξει

Πλειοδοσία εθνικισμού στην Τουρκία, με την κυβέρνηση Ερντογάν αλλά και την αντιπολίτευση να ανταγωνίζονται σε επιθετική ρητορική με το βλέμμα στραμμένο στις δημοσκοπήσεις.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης, ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν προκάλεσε τον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) να απαντήσει αν είναι ή όχι με την Τουρκία.

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Δεν αμφισβητείται η ελληνική κυριαρχία στα νησιά του Αιγαίου

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, δήλωσε ότι αν ο Ερντογάν αποφασίσει να κάνει «ένα βήμα» για τα νησιά που έχει καταλάβει η Ελλάδα, τότε εκείνος θα τον στηρίξει.

«Είναι επιτακτική ανάγκη να αυξήσουμε την πίεση σε Μεσόγειο και Αιγαίο. Αυτές οι δουλειές δεν γίνονται βγάζοντας το πλοίο και μετά αποσύροντάς το να λες “μακάρι να με καλέσει ο Μπάιντεν”. Αν έχεις ψυχή κάνε ένα βήμα για τα νησιά τα οποία καταλήφθηκαν και για τα στρατιωτικοποιημένα νησιά. Θα σε στηρίξουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ