Τι απαντά ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ για την εκδήλωση του ψευδομουφτή με την τουρκική σημαία

Τι απαντά ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ για την εκδήλωση του ψευδομουφτή με την τουρκική σημαία

«Δεν υπήρχε από την αρχή τουρκική σημαία», απαντά ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ για την παρουσία του στην φιλοτουρκική φιέστα.

Μια διαφορετική φωτογραφία από την εκδήλωση στην Ξάνθη, στην οποία δεν υπάρχει στο φόντο τουρκική σημαία, έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Μπουρχάν Μπαράν μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κάθεται κάτω από την τουρκική σημαία σε εκδήλωση της ψευδομουφτειας Ξάνθης.

Δείτε την φωτογραφία με την τουρκική σημαία:


Ο κ. Μπαράν αναφέρει πως όταν βρέθηκε στο δείπνο δεν υπήρχε καμία σημαία της γείτονος, ωστόσο ενημερώθηκε εκ των υστέρων από τους συνεργάτες του ότι αναρτήθηκε κατά τη λήξη της προσευχής χωρίς εκείνος να έχει ενημερωθεί. Συμπληρώνει επίσης ότι μετά το συμβάν αποχώρησε.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, τονίζει ότι έχει αποδείξει ότι καταβάλει τα μέγιστα για την αρμονία και την ειρηνική σύμπραξη στην Ξάνθη.

«Δεν θα επιτρέψω προβοκατόρικες ενέργειες που ως στόχο έχουν μόνο να πλήξουν το κύρος και την πολιτική μου σταδιοδρομία υπό το πρίσμα του δόλου και της ρατσιστικής προκατάληψης εναντίον εμού και του κόμματος το οποίο εκπροσωπώ», τονίζει χαρακτηριστικά.

Προηγήθηκε ανάρτηση του βουλευτή Σερρών της ΝΔ, Τάσου Χατζηβασιλείου, ο οποίος κάλεσε το ΚΙΝΑΛ να πάρει καθαρή θέση.

«Σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης, παρόντος του Τούρκου προξένου και με φόντο την τουρκική σημαία, παρίσταται ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μπουρχάν Μπαράν. Το ΚΙΝΑΛ γνωρίζει τις δραστηριότητες και τις επιλογές του βουλευτή του; Επιβάλλεται να πάρει καθαρή θέση» σχολίασε ο κ. Χατζηβασιλείου,σε ανάρτησή του στο twitter.

Ολόκληρη η δήλωση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Μπουρχάν Μπαράν

Στο πλαίσιο της θρησκευτικής μουσουλμανικής εορτής του Ραμαζανιού παραβρέθηκα χθες έπειτα από πρόσκληση στο Ιφτάρ, στο δείπνο που παραδοσιακά παρατίθεται.

Η πρόσκληση ήταν από τον Δήμο Γιλντιρίμ Προύσας και κατά τη διάρκεια του δείπνου όπως αποτυπώνεται και από την φωτογραφία, την οποία παραθέτω, δεν υπάρχει καμία σημαία της γείτονος χώρας.

Αυτό συνέβη ξαφνικά, όπως με ενημέρωσαν εκ των υστέρων οι συνεργάτες του πολιτικού μου γραφείου στην Ξάνθη που ήταν παρόντες, κατά τη λήξη της προσευχής χωρίς καμία ενημέρωσή μου για μια τέτοιου είδους ενέργεια. Μετά το συμβάν μάλιστα αποχώρησα.

Η πορεία μου ως Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου έως τώρα έχει αποδείξει ότι καταβάλω τα μέγιστα στο να είμαι αρωγός της αρμονίας και της ειρηνικής συνύπαρξής μας στην Ξάνθη.

Δεν θα επιτρέψω προβοκατόρικες ενέργειες που ως στόχο έχουν μόνο να πλήξουν το κύρος και την πολιτική μου σταδιοδρομία υπό το πρίσμα του δόλου και της ρατσιστικής προκατάληψης εναντίον εμού και του κόμματος το οποίο εκπροσωπώ.

Πηγή: skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ