Ηλιόπουλος:Στους χιλιάδες εγκλωβισμένους σε Μεσογείων,Κηφισίας,Μαραθώνος ποιος θα δώσει αποζημιώσεις

Ηλιόπουλος:Στους χιλιάδες εγκλωβισμένους σε Μεσογείων,Κηφισίας,Μαραθώνος ποιος θα δώσει αποζημιώσεις

   Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζει ότι ο πρωθυπουργός «εθισμένος στην επικοινωνιακή διαχείριση ανακοινώνει αποζημιώσεις για τους εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό»

«Η πρωτοφανής ταλαιπωρία των πολιτών σε μια προαναγγελθείσα κακοκαιρία έχει έναν και μόνο υπεύθυνο: τον κύριο Μητσοτάκη», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος μιλά για «γελοιότητα του εξαφανισμένου Κ. Μητσοτάκη», που «ξεπερνά κάθε όριο».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζει ότι ο πρωθυπουργός «εθισμένος στην επικοινωνιακή διαχείριση ανακοινώνει αποζημιώσεις για τους εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό», ωστόσο ρωτά: «Στους χιλιάδες πολίτες που έμειναν εγκλωβισμένοι για ατελείωτες ώρες στη Μεσογείων, την Κηφισίας, τη Μαραθώνος και δεκάδες άλλους δρόμους, ποιος θα δώσει αποζημιώσεις; Στους εκατοντάδες επιβάτες που εγκλωβίστηκαν σε συρμούς του τρένου ποιος θα δώσει αποζημιώσεις; Στους πολίτες που συνεχίζουν να περνούν τον χιονιά χωρίς ρεύμα και θέρμανση ποιος θα δώσει αποζημιώσεις;».

«Ας αφήσει το επικοινωνιακό θέαμα ο κύριος Μητσοτάκης και ας προσπαθήσει να βάλει τάξη στο χάος που δημιούργησε. Αυτό περιμένει η ελληνική κοινωνία», τονίζει ο κ. Ηλιόπουλος, προσθέτοντας ότι η κοινωνία «στη συνέχεια περιμένει μια ουσιαστική απολογία για τις αυτάρεσκες διαβεβαιώσεις ετοιμότητας που βούλιαξαν μέσα στις λάσπες της πραγματικής ζωής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ