ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Πλεύρης είναι ανίδεος από Υγεία και μυθολογία - Η Κασσάνδρα δικαιώθηκε

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Πλεύρης είναι ανίδεος από Υγεία και μυθολογία - Η Κασσάνδρα δικαιώθηκε

Αιχμηρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εναντίον του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη με αφορμή τη δήλωσή του κατά του Αλέξη Τσίπρα. Τον χαρακτήρισε «ανίδεο» για την αναφορά του στην Κασσάνδρα.

«Ως υπουργός Υγείας με 100 νεκρούς τη μέρα, με την Ελλάδα εδώ και μήνες πρωταθλήτρια σε θανάτους ανά εκατ. κατοίκων σε όλη την Δυτική Ευρώπη, με δεκάδες ασθενείς πρόχειρα διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ και με το ΕΣΥ και τους υγειονομικούς υπό κατάρρευση, από ό,τι φαίνεται δεν έχει άλλη έγνοια από το να καταφέρεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του», τονίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος με αφορμή την «απάντηση του Θάνου Πλεύρη στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «το ένα δέκατο των αντανακλαστικών που επιδεικνύει τόσο αυτός (ο Θάνος Πλεύρης) όσο και ο εθνικός ψεύτης κ. Οικονόμου, για να απαντούν στον αρχηγό της αντιπολίτευσης, αν επιδείκνυαν για να αντιμετωπίσουν τη τραγική κατάσταση του ΕΣΥ, ίσως τα πράγματα να μην ήταν τόσο δραματικά».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας «ζήτησε χθες για χιλιοστή φορά αυτονόητα μέτρα για να αποτραπούν και οι επερχόμενες εκατόμβες νεκρών αλλά και ένα ακόμη καταστροφικό lockdown» και πως «η πρωτοφανής ανικανότητα του κ. Μητσοτάκη και των υπουργών του, όμως, πολύ φοβόμαστε ότι μας οδηγούν νομοτελειακά και στα δύο».

«Επειδή ο κ. Πλεύρης εκτός από ανίδεος με τα της Υγείας είναι και εξίσου ανίδεος και με τη μυθολογία, τον ενημερώνουμε ότι η Κασσάνδρα, την οποία επικαλείται, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε», σχολιάζει καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ