Οργή στον ΣΥΡΙΖΑ για το hashtag «#ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτίλες» - Ζητά την παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οργή στον ΣΥΡΙΖΑ για το hashtag «#ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτίλες» - Ζητά την παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Την οργή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η ανάρτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, για την είδηση επίσκεψης κλιμακίου του κόμματος στη Βόρεια Εύβοια για τις καταστροφές από την κακοκαιρία.

Στην επίμαχη ανάρτηση χρησιμοποιήθηκε το hashstag «#ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτίλες», ενώ στη συνέχεια διορθώθηκε το λάθος.

Με ανακοίνωση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά την παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη.

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση:

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

“Όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε.

Στο δε ΑΠΕ ο νέος του πρόεδρος, με εντολή Μαξίμου, το μετατρέπει σε “γαλάζιο τσιφλίκι ” με χρυσοπληρωμένους συμβούλους και αθρόες προσλήψεις. Όλα αυτά με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων.

Δεν περιμέναμε όμως ότι θα ξεπερνούσαν κάθε όριο χυδαιότητας μετατρέποντας το κρατικό Πρακτορείο σε τρολ. Σήμερα το πρωί συνόδευσαν την είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Εύβοια με χυδαίο χάσταγκ. Η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη είναι το ελάχιστο και την αναμένουμε άμεσα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ