Γ. Οικονόμου:Σύντομα οι αποφάσεις για την τρίτη δόση του εμβολίου σε όλους

 Γ. Οικονόμου:Σύντομα οι αποφάσεις για την τρίτη δόση του εμβολίου σε όλους

"Δεν πρέπει να υπόκεινται οι εμβολιασμένοι σε άλλου περιορισμούς πέρα από αυτούς που ισχύουν για όλους όπως η χρήση μάσκας" είπε ο κ. Οικονόμου


Οι εμβολιασμοί με τρίτη δόση κατά του κορωνοϊού για όλους θα γίνουν ενδεχομένως μέχρι το τέλος του έτους, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις, είπε σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάϊ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η σχετική συζήτηση στην επιτροπή ειδικών, και πρόσθεσε -αναφερόμενος στις ανακοινώσεις των ελευθεριών για τους εμβολιασμένους που αναμένεται να γίνουν από τον υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη- ότι οι εμβολιασμένοι πολίτες που είναι θωρακισμένοι απέναντι στη νόσηση σε βαριά μορφή, δικαιούνται και πρέπει να έχουν πλήρη προνόμια για μια κανονική ζωή.

"Δεν πρέπει να υπόκεινται οι εμβολιασμένοι σε άλλου περιορισμούς πέρα από αυτούς που ισχύουν για όλους όπως η χρήση μάσκας" είπε ο κ. Οικονόμου προσθέτοντας ότι στην πανδημία οφείλει κανείς να παρακολουθεί πως εξελίσσονται τα πράγματα και κάθε απόφαση έχει τα δικά της ρίσκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ