Έφη Αχτσιόγλου: Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στον Δημήτρη Τζανακόπουλο (ΦΩΤΟ)

Έφη Αχτσιόγλου: Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στον Δημήτρη Τζανακόπουλο (ΦΩΤΟ)

Εξέφρασε την αντίθεση της στο νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια με ανάρτηση στα social media

Την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια εξέφρασαν H Έφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, εξέφρασαν την αντίθεση τους στο νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια με ένα πρωτότυπο τρόπο, ποστάροντας μία κοινή τους φωτογραφία στους λογαριασμούς τους στα social media.

Η βουλευτής και υπεύθυνη του Τομέα Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Μαριέττα Γιαννάκου: Δεν θα ψηφίσω το ν/σ για τη συνεπιμέλεια

Η ίδια σχολίασε το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια και εξέφρασε τις αντιρρήσεις της, γράφοντας: Λέμε όχι στο νομοσχέδιο για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια. Ένα νομοσχέδιο βαθιά συντηρητικό, που παραγνωρίζει το συμφέρον του παιδιού προς όφελος μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων. Που προβλέπει οριζόντιες ρυθμίσεις εκεί όπου απαιτείται εξατομικευμένη κρίση με γνώμονα τις ανάγκες του παιδιού. Που δεν αντιμετωπίζει το παιδί ως αυθύπαρκτη οντότητα αλλά σαν μήλο της έριδος. Λέμε όχι από σεβασμό στα δικαιώματα των θυμάτων οικογενειακής βίας. Λέμε όχι με ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας".

Ακριβώς την ίδια ανάρτηση έκανε και ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook. Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ανήρτησαν κοινή τους φωτογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ