Γιάννης Λαγός: Ακόμα και στη φυλακή... θα συνεχίσει να πληρώνεται με 11.000 ευρώ!

Γιάννης Λαγός: Ακόμα και στη φυλακή... θα συνεχίσει να πληρώνεται με 11.000 ευρώ!

Ακόμα και σε περίπτωση καταδίκης, ο Γιάννης Λαγός θα συνεχίσει να λαμβάνει τον μισθό του ευρωβουλευτή...

 

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφασίζει τη Δευτέρα 26 Απριλίου, επί της άρσης ή μη της ασυλίας του Γιάννη Λαγού, που εκλέχτηκε ευρωβουλευτής με τη Χρυσή Αυγή.

Ωστόσο, έκπληξη προκαλεί η αποκάλυψη της ανταποκρίτριας του OPEN TV στις Βρυξέλλες, Μαρίας Δεναξά, η οποία ανέφερε στο μεσημβρινό δελτίο του σταθμού, πως ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης... θα συνεχίσει να πληρώνεται...

Σημειώνεται πως την Πέμπτη 22 Απριλίου η αρμόδια επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εισηγήθηκε την άρση ασυλίας του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και εκλεγμένου ευρωβουλευτή με την Χρυσή Αυγή, Γιάννη Λαγού με ψήφους 22 υπέρ και 2 κατά.

Η τελική απόφαση θα παρθεί από την Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου. Εάν τελικά αρθεί η ασυλία του Γιάννη Λαγού, τότε θα πρέπει με κάποιο τρόπο αυτός να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο ίδιος έχει στο παρελθόν κάνει αντικρουόμενες δηλώσεις για το ζήτημα. Αφενός έχει πει πως θα γυρίσει μόνος του στην Ελλάδα και αφετέρου πως έχει πρόταση για να του χορηγηθεί άσυλο από ξένη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ