Σε υψηλούς τόνους η σημερινή συζήτηση στη Βουλή

Σε υψηλούς τόνους η σημερινή συζήτηση στη Βουλή

Συζήτηση με θέμα την ποιότητα της Δημοκρατίας και του Δημοσίου Διαλόγου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Βουλή, κατόπιν αιτήματος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η συζήτηση διεξάγεται κατόπιν αιτήματος του πρωθυπουργού, η ομιλία του οποίου θα ξεκινήσει στις 10:00.

Το αίτημα κατατέθηκε μετά την εμφάνιση δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα που, με φόντο τις καταγγελίες για την υπόθεση Λιγνάδη και για περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο του θεάματος, υπαινίσσονται σχέσεις της κυβέρνησης με κυκλώματα παιδεραστών. Η συζήτηση αναμένεται να διεξαχθεί σε υψηλούς τόνους και με ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις κυρίως του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.


«Ο πρωθυπουργός ζήτησε συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για όλα τα θέματα της επικαιρότητας με προεξέχον την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου. Γιατί ένα πρόβλημα κοινωνικό κινδυνεύει να χάσει την ουσία του, να οδηγήσει σε πλαστούς διχασμούς και να εκτροχιάσει τον δημόσιο διάλογο. Αυτό πρέπει να το προλάβουμε. Και να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους», είχε τονίσει η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελεία Πελώνη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ