Άρωμα ανασχηματισμού - Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν

Άρωμα ανασχηματισμού - Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν

Αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα προανήγγειλε από το Ισραήλ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις Ελλήνων δημοσιογράφων ο πρωθυπουργός προανήγγειλε την πραγματοποίηση «διορθωτικών κινήσεων», όπως τις περιέγραψε ο ίδιος.

Σε επίπεδο υπουργών αναμένεται η μετακίνηση των νυν υπουργών Εργασίας και Τουρισμού, Γιάννη Βρούτση και Χάρη Θεοχάρη, υποστηρίζει ο Σκάι. Αντίθετα, αμετακίνητοι θεωρούνται πολλοί βασικοί υπουργοί, ανάμεσά τους οι Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, Προστασίας του Πολίτη,Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Υγείας Βασίλης Κικίλιας, Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ευρείες αλλαγές αναμένονται σε επίπεδο υφυπουργών με τον τηλεοπτικό σταθμό να εκτιμά πως αναμένεται η αξιοποίηση κοινοβουλευτικών στελεχών, ανάμεσά τους ο Θοδωρής Ρουσόπουλος και η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Σχετικά με τον χρόνο του ανασχηματισμοί οι απόψεις ερίζουν, καθώς άλλοι αναφέρουν ως πιθανότερη περίοδο το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, που συμπίπτει με τον ένα χρόνο της Νέας Δημοκρατίας στη διακυβέρνηση της χώρας και άλλοι στις αρχές Σεπτεμβρίου και πριν από τη ΔΕΘ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ