Βούτσης: Η κυβέρνηση θα κάνει "ταμείο" το '19

Βούτσης: Η κυβέρνηση θα κάνει "ταμείο" το '19
"Το "ταμείο" θα γίνει το '19 και όλα θα κριθούν μέσα στο "μεγάλο κάδρο" των εξελίξεων διεθνώς και ιδιαίτερα μέσα στην Ε.Ε.", αναφέρει ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σε συνέντευξη στην εφημερίδα "Αγορά" και τονίζει ότι "η μεγάλη πλειονότητα του ελληνικού λαού αντιλαμβάνεται ότι χρειάζεται μια εύλογη πίστωση χρόνου ώστε η χώρα να ξεφύγει από τη μέγγενη των περιοριστικών πολιτικών λιτότητας".

Επίσης, ο κ. Βούτσης αναφέρει ότι οι θεσμοί, "για δικούς τους λόγους", καθυστερούν ή και υπονομεύουν την προσπάθεια της κυβέρνησης και τονίζει: "Είναι προφανές ότι πρέπει έγκαιρα να ληφθούν οι αποφάσεις για το χρέος, έτσι ώστε να μπορούν να εκτιμηθούν και να υλοποιηθούν σαφώς μικρότερα πλεονάσματα από αυτά που έχουν επιβληθεί για το 2018 και ύστερα".

Τέλος, αναφορικά με τις νέες τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Βούτσης σχολιάζει ότι "το μείζον γεγονός" είναι ότι έγινε η διαδικασία αδειοδότησης και ότι "πλέον υπάρχει ένα θετικό θεσμικό προηγούμενο και υπόδειγμα". Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι το κυριότερο είναι να απορροφηθούν όλοι οι εργαζόμενοι "μέσα στο νέο ψηφιακό τοπίο των ιδιωτικών και συνδρομητικών τηλεοπτικών σταθμών, των περιφερειακών, των θεματικών και ραδιοφωνικών συχνοτήτων".