Γεροβασίλη: Το «παραιτηθείτε» κινείται εχθρικά στη χώρα αυτή τη στιγμή

Γεροβασίλη: Το «παραιτηθείτε» κινείται εχθρικά στη χώρα αυτή τη στιγμή
«Το «παραιτηθείτε» είναι ένα αίτημα το οποίο δεν απαντά σε ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και το οποίο κινείται εχθρικά στη χώρα αυτή τη στιγμή» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ Ιωαννίνων.

«Είναι ελεύθερος ο καθένας να διαδηλώσει όπως εκείνος νομίζει. Βεβαίως, κρίνονται αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να πουν ότι είναι απολίτικο και κόσμος δυσαρεστημένος, ενώ στα αλήθεια δεν πρόκειται περί τέτοιου», τόνισε η κ. Γεροβασίλη ερωτηθείσα σχετικά με το κίνημα «Παραιτηθείτε» και την συγκέντρωση που διοργανώνεται την Τετάρτη.

Παραδέχθηκε ότι «υπάρχουν βάρη τα οποία προστέθηκαν, τα 5,4 δισ. μέτρων τα οποία συμφωνήθηκαν το καλοκαίρι», αλλά για να μην πέσουν όπως είπε, «στους ανθρώπους που δεν μπορούν να αντέξουν άλλο και έχουν υποστεί περισσότερο από όλους το βάρος της κρίσης (…) αυτά τα βάρη μετατοπίστηκαν στους Έλληνες πολίτες που μπορούν να αντέξουν περισσότερο, δηλαδή τους πλουσιότερους ή και τους πλούσιους».

Σε ό,τι αφορά τη δεύτερη αξιολόγηση και τα εργασιακά εκτίμησε ότι «θα επιλυθούν και αυτά τα ζητήματα με θετικό τρόπο, όπως έληξε και η πρώτη αξιολόγηση».