Το Μεσολόγγι επισκέπτεται την Κυριακή ο Παυλόπουλος

Το Μεσολόγγι επισκέπτεται την Κυριακή ο Παυλόπουλος
Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος μεθαύριο Κυριακή 24 Απριλίου θα βρεθεί στο Μεσολόγγι για να παραστεί στις εκδηλώσεις για την 190η επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ

10.45 Άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος. Επίσημη Υποδοχή από Τοπικές Αρχές. - Δοξολογία

11.00 Έναρξη παρέλασης 12.40 Πέρας παρέλασης. Εκκίνηση πομπής από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος για τον Κήπο των Ηρώων.

13.00 Άφιξη στον Κήπο των Ηρώων - Τρισάγιο στους Αθάνατους Νεκρούς - Κατάθεση Στεφάνου από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον Τύμβο των Ηρώων. Απόδοση Τιμών - Εκφώνηση Πανηγυρικού από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης - Μοιρολόι «Να ζει το Μεσολόγγι» με τη συμμετοχή της Χορωδίας του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου.

13.35 Μετάβαση στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκατάστασης «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» - Συνάντηση με τα παιδιά και ξενάγηση στα εργαστήριά τους.

13.55 Αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας για το ξενοδοχείο «Θεοξένια». - Γεύμα παρατιθέμενο από τον Δήμαρχο Μεσολογγίου προς τιμήν της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας.

15.10 Μετάβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Ιστορικό Μουσείο-Κέντρο Λόγου και Τέχνης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» Υποδοχή από τον Ιδρυτή και Δ/ντα Σύμβουλο του Μουσείου κ. Νίκο Κορδόση. - Ξενάγηση στην έκθεση Γιάννη Ψυχοπαίδη «το ΘΕΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ-Ο Μπάϋρον και οι Αγωνιστές του ΄21»

15.30 Αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας.