Σουλτς: Ακούγονται σοκαριστικά πράγματα από ευρωβουλευτές»

Στο επεισόδιο με τον χρυσαυγίτη βουλευτή Ελευθέριο Συναδινό αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, σε συνέντευξή του, προχωρώντας, μάλιστα, σε αποκαλύψεις για τη γενικότερη στάση των ευρωβουλευτών της ΧΑ στο ΕΚ.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα του Αμβούργου «Hamburger Morgenpost», ο επικεφαλής του Ευρωκοινοβουλίου έσπευσε να καταδικάσει τον ρατσισμό εκφράζοντας παράλληλα την βαθιά του ανησυχία για τα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία χρόνια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και σε πολλά εθνικά κοινοβούλια. Ο Γερμανός Σοσιαλδημοκράτης τόνισε επίσης ότι, «τα φαινόμενα αυτά θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με όλες μας τις δυνάμεις».
«Σήμερα ακούμε πράγματα από ευρωβουλευτές τα οποία προκαλούν σοκ», επισημαίνει ο Μάρτιν Σουλτς ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να ανεχτεί «την προσπάθεια της ακροδεξιάς να δοκιμάζει καθημερινά τα όρια της απανθρωπιάς».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλα τα σενάρια της αυτοδυναμίας: Υπολογίστε μόνοι σας πόσες έδρες θα βγάλει το πρώτο κόμμα
Οι εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας εξαρτώνται σε πολύ μεγάλο βαθμό από το αποτέλεσμα των…
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τις νέες εκλογές - Η λίστα και το μπόνους των εδρών
Πώς ψηφίζουν ετεροδημότες και κάτοικοι του εξωτερικού
Economist: Γιατί ο Κ. Μητσοτάκης κέρδισε την 21η Μαϊου και αξίζει ακόμη μία τετραετία
Η Ελλάδα πλέον θεωρείται από τη διεθνή κοινότητα μία κανονική χώρα
Επιστρέφει τη διερευνητική εντολή ο Κ. Μητσοτάκης – Καμία προϋπόθεση για σχηματισμό κυβέρνησης
Επιστρέφει το απόγευμα τη διερευνητική εντολή που έλαβε το μεσημέρι της Δευτέρας από την πρόεδρο…
30/05/2023 17:19
Ξεπέρασε το 1 τρισ. η κεφαλαιοποίηση της Nvidia
30/05/2023 16:40
«Θυσία» στον βωμό της ρευστότητας οι επενδύσεις για τις επιχειρήσεις της Δυτικής Ευρώπης
30/05/2023 15:59