Λαφαζάνης: ΕΕ και μνημονιακές κυβερνήσεις οδηγούν τη χώρα σε αφανισμό

Λαφαζάνης: ΕΕ και μνημονιακές κυβερνήσεις οδηγούν τη χώρα σε αφανισμό
Η οικονομική και προσφυγική, απόδειξε την αποτυχία της ΕΕ, η οποία ακολουθεί τροχιά παρακμής, αποσύνθεσης, άγριων ανταγωνισμών και διαλυτικών τάσεων, με την Ελλάδα είναι το μεγάλο θύμα της κατάρρευσης της, επισημαίνει σε δηλώσεις του από τον Πύργο της Ηλείας ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ επικρίνει τις ελληνικές κυβερνήσεις ότι μια με την ΕΕ οδηγούν τη χώρα σε εθνικό και κοινωνικό αφανισμό.


«Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως έχει καταντήσει, οδηγείται στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Η ανθεκτικότητα των υπερεθνικών ενώσεων δοκιμάζεται στις δυσκολίες και όχι στους ανέφελους καιρούς. Η Ευρωπαϊκή Ένωση μπροστά στη διπλή κρίση, οικονομική και προσφυγική, απόδειξε την αποτυχία της και ακολουθεί τροχιά παρακμής, αποσύνθεσης, άγριων ανταγωνισμών και διαλυτικών τάσεων. Η Ελλάδα είναι το μεγάλο θύμα της κατάρρευσης της ΕΕ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Παν. Λαφαζάνης.

«Η χώρα μας με ευθύνη της ΕΕ και των παραδομένων εθελόδουλων κυβερνήσεων της ζει έναν οικονομικό και κοινωνικό εφιάλτη και έχει μετατραπεί σε οικονομικό-κοινωνικό πειραματόζωο, ενώ τελευταία μετατρέπεται και σε ένα μεγάλο στρατόπεδο προσφύγων και μεταναστών, με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης να βάζουν την Ελλάδα σε καραντίνα». προσέθεσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ, τονίζοντας ότι «αυτή την ώρα η χώρα μας δεν έχει καμία άλλη επιλογή από το να πάρει ριζοσπαστικές και τολμηρές αποφάσεις».

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται τη Σένγκεν και την Ευρωζώνη, αντίθετα «η Σένγκεν χρειάζεται την Ελλάδα για να επιβιώσει» και η Γερμανία την Ευρωζώνη «προκειμένου να διατηρεί σε οικονομική υποδούλωση όλη την Ευρώπη και σε καθεστώς αποικίας τη χώρα μας». «Η Ελλάδα πρέπει να ανατρέψει την μνημονιακή αιχμαλωσία και στη βάση ενός ριζοσπαστικού αντιμνημονιακού προγράμματος και σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης να φύγει αμέσως από την Ευρωζώνη και να προχωρήσει στη συγκρότηση σε νέες βάσεις εθνικού νομίσματος και εθνικής νομισματικής πολιτικής με αποκλειστικό προσανατολισμό την ανάπτυξη, την ρευστότητα στην οικονομία, τις επενδύσεις, την απασχόληση και την κοινωνική πολιτική», προσέθεσε..

Ανέφερε ακόμη ότι «αυτή την ώρα δεν κυβερνάει η Αριστερά στη χώρα, όπως συνηθίζουν οι προπαγανδιστές να λένε, άλλα μια μεταλλαγμένη νεομνημιονιακή κυβέρνηση η οποία ξεπούλησε τις αρχές και τις ιδέες της αριστεράς» και ότι «απάντηση στο μεταλλαγμένο νεομνημονιακο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί ο κατ' εξοχήν εκφραστής των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων της διαπλοκής και του γερμανικού κατεστημένου Κυρ. Μητσοτάκης» και τόνισε:

«Αυτή την ώρα η τρομοκρατία των κυρίαρχων κύκλων για το εθνικό νόμισμα ισοδυναμεί με μέγα εθνικό έγκλημα, που κινδυνεύει να οδηγήσει τη χώρα σε εθνικό και κοινωνικό αφανισμό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ