Γεννηματά: Να σοβαρευτεί ή να παραιτηθεί η κυβέρνηση

Γεννηματά: Να σοβαρευτεί ή να παραιτηθεί η κυβέρνηση
Την ανησυχία της για την πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα εξέφρασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά αναφέροντας πως φοβάται ότι η Ελλάδα θα ξαναβρεθεί αντιμέτωπη με την κατάσταση που έζησε το καλοκαίρι του 2015.

Έκανε αναφορά στην μεγάλη πτώση του Χρηματιστηρίου, μίλησε για «αλαλούμ» στην κυβέρνηση αναφέροντας ότι άλλα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος κι έκανε λόγο για ανασφάλεια και αβεβαιότητα με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης αλλά επέρριψε ευθύνες και στην αξιωματική αντιπολίτευση η οποία -όπως είπε- «σηκώνει το γάντι των εκλογών».

«Το καλοκαίρι βάλαμε πλάτη για να μείνει η χώρα στο ευρώ» είπε η κα Γεννηματά σε εκπομπή του Αντέννα και ενώ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι γύρισε την πλάτη στο κλίμα συναίνεσης οδήγησε τη χώρα σε εκλογές γιατί ήθελε να επικρατήσει το κόμμα του.

«Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής ενότητας με τα δύο μεγάλα κόμματα που πρέπει επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους» επανέλαβε η κα Γεννηματά.

Αναφερόμενη στις συγκυβερνήσεις με τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ, η κ. Γεννηματά υποστήριξε πως «το λάθος του κόμματος ήταν ότι δώσαμε την εντύπωση ταύτισης με τη ΝΔ, ότι σταματήσαμε να έχουμε διαφορές».


Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε την κυβέρνηση να αποσύρει το σχέδιο για το ασφαλιστικό, λέγοντας πως θα δημιουργήσει μεγαλύτερη φοροδιαφυγή.

«Αν η Κυβέρνηση δεν μπορεί, πρέπει να μας το πει και η Βουλή να αναλάβει τις ευθύνες της και να εκλέξει νέα Κυβέρνηση» είπε η κα Γεννηματά προσθέτοντας πως η Κυβέρνηση πρέπει ή να σοβαρευτεί ή να παραιτηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ