Γεωργιάδης: Κανείς απο τους εργαζόμενους στα κανάλια δε θα χάσει τη δουλειά του

Γεωργιάδης: Κανείς απο τους εργαζόμενους στα κανάλια δε θα χάσει τη δουλειά του
Υπάρχει σύνταγμα σε αυτή τη χώρα και κανείς απο τους εργαζόμενους στα κανάλια δε θα χάσει τη δουλειά του, είπε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στον υπουργό Επικράτειας Νίκο Παππά.

Το σύνταγμα προβλέπει ότι η διαδικασία των καναλιών εναπόκειται στο ΕΣΡ. Αντί να βγάζει ο κ Παππάς ανακοινώσεις ας έρθει να συνεννοηθούμε, είπε μιλώντας στο Μega ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι μπορεί ο κ Παππάς να θεωρεί τον εαυτό του τύραννο αλλά η χώρα παραμένει δημοκρατία δυτικού τύπου.

Απαντώντας στη δήλωση του κ Παππά ότι η κυβέρνηση θα βρει τρόπο να ξεπεράσει την άρνηση της ΝΔ να στείλει εκπροσώπους της στο ΕΣΡ, ο κ Γεωργιάδης είπε ότι προφανώς εννοεί ότι θα δώσει τις άδειες στο υπουργικό συμβούλιο αλλά η απόφαση του συμβουλίου θα καταπέσει στο ΣΤΕ όπου σύμφωνα με το σύνταγμα της χώρας μας θα προσφύγουν οι ενδιαφερόμενοι.

Ο κ. Γεωργιάδης έδωσε συνέχεια στο θέμα που αποκάλυψε χθες η εφημερίδα TA NEA, λέγοντας ότι η εταιρεία γερμανών συμβούλων είχε υπογράψει σύμβαση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη στις 21 Απριλίου του 2015 όπως έχει αναρτήσει η ίδια η εταιρεία στην ιστοσελίδα της τον Μάιο του 2015.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι αντί η κα Γεροβασίλη να προσπαθεί να τον διαψεύσει ας έβλεπε τις αναφορές στο site της εταιρείας όπου ανακοινώνει τη σύμβαση με τον κο Δραγασάκη, μια σύμβαση που - όπως είπε - υπεγράφη την ίδια στιγμή που οι Συριζαιοι «έκαναν τους λεβέντες του αντιγερμανισμού» και έλεγαν όλους εμάς γερμανοτσολιάδες.

Απαντώντας στις επικρίσεις της κα Γεροβασίλη ότι η ΝΔ δεν καταδίκασε όπως έπρεπε την επίθεση στην οικία Φλαπουράρη προέτρεψε την κυβερνητική εκπρόσωπο στη στάση που είχε τηρήσει η κα αναπληρώτρια υπουργός για θέματα κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου πριν από ένα χρόνο όπου είχε καταδικάσει μεν την επίθεση με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του κ Γεωργιάδη, αλλά είχε προσθέσει ότι ο κος Γεωργιάδης τα είχε προκαλέσει όλα αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ