Ένωση Κεντρώων: Αλαζονικές αντιλήψεις έχουν οι καταρρέοντες ηγέτες

Ένωση Κεντρώων: Αλαζονικές αντιλήψεις έχουν οι καταρρέοντες ηγέτες
Υπονομευτή και όργανο της διαπλοκής θεωρεί ο Αλέξης Τσίπρας κάθε έναν που διαφωνεί μαζί του, όπως φανέρωσε η ομιλία του στο Τάε Κβο Ντο, υποστηρίζει η Ένωση Κεντρώων σε ανακοίνωση που σχολιάζει την ομιλία του πρωθυπουργού.

"Τέτοιες αλαζονικές αντιλήψεις έχουν πάντα οι καταρρέοντες ηγέτες. Ελπίζουμε όλα αυτά να του τα επιβάλλουν κάποιοι θερμοκέφαλοι στον περίγυρό του και ότι ο ίδιος θα δείξει σωφροσύνη και θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αναλογιζόμενος τις ευθύνες του" υποστηρίζουν.

Η Ένωση Κεντρώων εκτιμά ότι "καλό θα είναι να αρχίσει να συμφιλιώνεται με την άποψη ότι η σκληρή πραγματικότητα επιβάλλει τη δημιουργία ευρύτερου κυβερνητικού σχήματος για να ξεπεράσουμε την κρίση. Διαφορετικά πάλι θα βρεθούμε μπροστά σε GREXIT καταδικασμένοι από όλη την Ευρώπη για την ατολμία μας να κάνουμε συναίνεση και τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις".

Χαρακτηρίζει ιστορική την αυριανή προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στην Βουλή, καθώς εκτιμά πως "τόσο ο κ. Τσίπρας πρέπει να αποδεχτεί την δημιουργία κυβέρνησης τεχνοκρατών, όσο και ο κ. Μητσοτάκης να εγκαταλείψει τα όνειρα για αυτοδυναμίες και πρωθυπουργίες και να συμβάλλει και αυτός στην δημιουργία αυτής της κυβέρνησης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ