Τζιτζικώστας: Η κυβέρνηση να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της

Τζιτζικώστας: Η κυβέρνηση να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της
Να "αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της" καλεί την κυβέρνηση ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά τις εξελίξεις στην επένδυση εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική.

"Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει επιτέλους αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι με τις ιδιωτικές επενδύσεις, που έχει κοστίσει ακριβά στη χώρα και ειδικά στην Κεντρική Μακεδονία, σε ανάπτυξη και σε θέσεις εργασίας", αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο κ.Τζιτζικώστας.

"Η κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να δώσει λύση στο ζήτημα των αδειοδοτήσεων στην επένδυση εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική και να σταματήσει να μεταθέτει διαρκώς τις αποφάσεις της", προσθέτει ο περιφερειάρχης υποστηρίζοντας πως "η Κεντρική Μακεδονία δεν αντέχει κι άλλους ανέργους".

"Την ώρα που στόχος όλων μας θα έπρεπε να είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η αντιμετώπιση του εφιάλτη της ανεργίας, είναι θλιβερό και εγκληματικό να προστίθενται εκατοντάδες συμπολίτες μας στις στρατιές των ανέργων και να δίνουμε την εικόνα ως χώρα ότι είμαστε εχθρικοί στην ιδιωτική πρωτοβουλία και στις επενδύσεις", συμπληρώνει στη γραπτή του δήλωση ο κ. Τζιτζικώστας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ