Τζιτζικώστας: Δεν τίθεται θέμα ούτε διάσπασης ούτε διάλυσης της ΝΔ»

Τζιτζικώστας: Δεν τίθεται θέμα ούτε διάσπασης ούτε διάλυσης της ΝΔ»
«Δεν τίθεται θέμα ούτε διάσπασης, ούτε διάλυσης της ΝΔ», δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας στο Mega και πρόσθεσε: «Επιτέλους ας αφήσουμε τους Νεοδημοκράτες και τους φίλους αυτής της παράταξης να εκφραστούν ανόθευτα αύριο».

O υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ άφησε αιχμές κατά του ανθυποψηφίου του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με αφορμή τη χθεσινή τοποθέτηση «περί αποχώρησής του από τη διεκδίκηση της ηγεσίας, εφόσον δεν είναι πρώτος και της στήριξης συγκεκριμένου συνυποψηφίου του».

«Δε θεωρώ ότι η χθεσινή δήλωση του κ. Μεϊμάρακη μπορεί να χαρακτηριστεί ως πολιτικό φλερτ. Αυτά είναι παλαιοκομματικές λογικές, είναι τακτικές οι οποίες ανήκουν στη δεκαετία του ’60 πολιτικά αν με ρωτάτε. Και τώρα κάνει το ίδιο πράγμα, την τελευταία στιγμή, εκβιάζει ουσιαστικά, λέγοντας ότι αν δεν με εκλέξετε πρώτο θα φύγω. Είμαστε μία μέρα πριν τις εκλογές. Ακόμη και αν ήμουν εγώ στη θέση που έβαλε τον κ. Μητσοτάκη, θα σας έλεγα ακριβώς το ίδιο πράγμα», σημείωσε.

Ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων Καραμανλή, Θεόδωρου Ρουσόπουλου -ο οποίος υπαινίχθηκε κίνδυνο διάσπασης της ΝΔ, λέγοντας: «Διαφωνώ ριζικά με την άποψη του κ. Ρουσόπουλου περί διάσπασης της ΝΔ. Δεν τίθεται θέμα ούτε διάσπασης, ούτε διάλυσης της ΝΔ. Ξέρω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει σε αυτή τη λογική και το κάνει αυτό διότι βλέπουν και εκείνοι το μεγάλο ρεύμα που έχει διαμορφωθεί πλέον στην κοινωνία και στους αυριανούς ψηφοφόρους, τα μέλη και τους φίλους της παράταξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ