Μεϊμαράκης: Η κυβέρνηση απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο πολύ εξαπάτησε το λαό

Μεϊμαράκης: Η κυβέρνηση απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο πολύ εξαπάτησε το λαό
Για εξαπάτηση του ελληνικού λαού κάνει λόγο Βαγγέλης Μειμαράκης αναφερόμενος στην κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή για τα κόκκινα δάνεια.

Όπως επεσήμανε σε δήλωσή του, «ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος, η κυβέρνηση ολόκληρη, απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο πολύ εξαπάτησε τον Έλληνα πολίτη για να υφαρπάξει την ψήφο του. Γιατί δυστυχώς, από σήμερα, χιλιάδες συμπολίτες μας κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη κατοικία, με πλειστηριασμό».

Παράλληλα τόνισε πως με το νομοσχέδιο επιβάλλονται, νέοι φόροι και απειλούνται χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Μάλιστα υπογράμμισε πως, «για τρίτη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, αλλάζουν τη ρύθμιση που οι ίδιοι έφεραν, τη ρύθμιση των 100 δόσεων, πετώντας έξω από αυτήν οποιοδήποτε καλοπροαίρετα τους πίστεψε και πληρώνει τις δόσεις του.»

Ο κ. Μεϊμαράκης καταλήγει στη δήλωσή το κάνοντας λόγο για αριστερή ανακολουθία, ανευθυνότητα και αναλγησία.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση:

«Τελικά, μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα, τρεις η ώρα τα ξημερώματα, η κυβέρνηση, αφού συμφώνησε και στη μετάφραση του νομοσχεδίου με τους δανειστές, κατέθεσε το Νομοσχέδιο με την προβληματική διαδικασία του κατεπείγοντος.

Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος, η κυβέρνηση ολόκληρη, απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο πολύ εξαπάτησε τον Έλληνα πολίτη για να υφαρπάξει την ψήφο του. Γιατί δυστυχώς, από σήμερα, χιλιάδες συμπολίτες μας κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη κατοικία, με πλειστηριασμό.

Με το ίδιο νομοσχέδιο επιβάλλονται, με έμπνευση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, νέοι φόροι και απειλούνται χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Και ταυτόχρονα, για τρίτη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, αλλάζουν τη ρύθμιση που οι ίδιοι έφεραν, τη ρύθμιση των 100 δόσεων, πετώντας έξω από αυτήν οποιοδήποτε καλοπροαίρετα τους πίστεψε και πληρώνει τις δόσεις του.

Αριστερή ανακολουθία;

Αριστερή ανευθυνότητα;

Αριστερή όμως αναλγησία».