Μεϊμαράκης: Σήμερα, όλοι οι Έλληνες αισθανόμαστε Μακεδόνες

Μεϊμαράκης: Σήμερα, όλοι οι Έλληνες αισθανόμαστε Μακεδόνες
Οι Έλληνες θα ξεπεράσουν τις δυσκολίες παρά "την όποια ανεπάρκεια και ανικανότητα των κυβερνώντων" υποστήριξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εξερχόμενος του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης.

Ακολουθεί ολόκληρη τη δήλωση του κ. Μεϊμαράκη:

"Σήμερα, όλοι οι Έλληνες αισθανόμαστε Μακεδόνες. Όλοι οι Έλληνες τιμούμε την απελευθέρωση της πόλης της Θεσσαλονίκης, τιμούμε όλους εκείνους, οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους, πότισαν με αίμα τούτη τη γη για να είμαστε ελεύθεροι και για να έχουμε εθνική αξιοπρέπεια.

Τιμούμε τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, τον ελληνικό στρατό, ο οποίος έγραψε ένδοξες σελίδες στην ιστορία του έθνους. Ταυτόχρονα όμως σήμερα είναι και η γιορτή του πολιούχου της πόλης, του Αγίου Δημητρίου και με ευλάβεια ήρθαμε στο ναό γιατί αισθανόμαστε ότι χριστιανοσύνη και Ελλάδα συμπορεύονται, πάνε μαζί.

Γι' αυτό ακριβώς με πίστη στο Θεό, με πίστη στην πατρίδα, με πίστη στη δημιουργικότητα των Ελλήνων, παρά την όποια ανεπάρκεια και ανικανότητα των κυβερνώντων στις πολύ δύσκολες καταστάσεις που ζούμε σήμερα, εμείς θεωρούμε ότι όλοι μαζί οι Έλληνες θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και θα έρθουν καλύτερες μέρες για τους Έλληνες και την Ελλάδα.

Χρόνια πολλά στο Δημήτρη και τη Δήμητρα, χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, που σήμερα αισθάνονται Μακεδόνες".