Μεϊμαράκης:«Με την βοήθειά σας τη Δευτέρα θα συγκροτήσουμε κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ»

Μεϊμαράκης:«Με την βοήθειά σας τη Δευτέρα θα συγκροτήσουμε κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ»
«Υπόσχομαι να φέρω πάλι το χαμόγελο στους Ελληνες», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Αθήνα.

Επιλέξαμε την πλατεία Ομονοίας για να στείλουμε το μήνυμα της ενότητας για τον ελληνικό λαό. Επιλέξαμε και τη μέρα, τη γιορτή της Σοφίας, για να στείλουμε το μήνυμα της σοφίας που πρέπει να έχουν οι πολίτες, υπογράμμισε.

«Με την βοήθειά σας τη Δευτέρα θα συγκροτήσουμε κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ», τόνισε ο αρχηγός της ΝΔ. «Πρέπει να βάλουμε τέλος στο επικίνδυνο πείραμα του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να πάμε την Ελλάδα μπροστά για να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα τα παιδιά μας».

Στάθηκε στους νέους και τις γυναίκες. Από τους πρώτους ζήτησε να δώσουν τις μάχες και να μην αφήσουν τους άλλους να καπηλεύονται τον όρο «νέο».

Στις Ελληνίδες έστειλε το μήνυμα ότι καταλαβαίνει τον πόνο τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στις οικογένειες τους και υποσχέθηκε να προσπαθήσει να πάει την Ελλάδα μπροστά.

Στους μικρομεσαίους είπε ότι το μόνο νέο που είδαν από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τα capital controls, ενώ στους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα έστειλε το μήνυμα ότι καταλαβαίνει τις αγωνίες τους. Δεν παράλειψε να αναφερθεί και τους δημόσιους υπαλλήλους που όπως είπε πολλές φορές εργάζονται πάνω από τις δυνάμεις τους.

Μαζί μας είναι και οι άνεργοι που εμπιστεύονται την παράταξή μας για νέες επενδύσεις. Τη Δευτέρα πιάνουμε δουλειά για να φέρουμε δουλειές, σημείωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ